Headlines News :

Ο Νέμο επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη.

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 6 Απριλίου 2013 3:03 π.μ.

Κόσμος. 

Η συνέχεια της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας κινουμένων σχεδίων "Ψάχνοντας το Νέμο" θα κυκλοφορήσει στις μεγάλες αίθουσες το 2015, ανακοίνωσε χθες η Disney - Pixar. 

Η νέα ταινία με τίτλο "Ψάχνοντας τη Ντόρι", θα επικεντρωθεί στην αφηρημένη και πολυλογού Ντόρι, στην οποία 'δάνεισε' τη φωνή της η Έλεν ΝτεΤζενέρες."Είμαι ενθουσιασμένη που θα γίνει, επιτέλους!" δήλωσε στην εκπομπή της η ΝτεΤζενέρες και πρόσθεσε "Διάβασα την ιστορία και είναι φανταστική, αστεία, ζεστή".

Ο Άντριου Στάντον, ο οποίος σκηνοθέτησε το 2003 μαζί με τον Λι Άνκριτς το "Ψάχνοντας το Νέμο" είπε ότι η ταινία θα επικεντρωθεί στην επανασύνδεση της Ντόρι με τους αγαπημένους της. "Δεν υπάρχει Ντόρι χωρίς την Έλεν" τόνισε ο Στάντον.


Η ταινία "Ψάχνοντας το Νέμο" γνώρισε μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως με έσοδα που έφτασαν τα 922 εκατ. δολάρια. Το 2004, ήταν υποψήφια για τέσσερα βραβεία Όσκαρ και κέρδισε στην κατηγορία καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων. Το "Ψάχνοντας τη Ντόρι", θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 25 Νοεμβρίου 2015.


       
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.