Headlines News :

Καλά Χρωστούμενα!!!

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012 4:42 π.μ.

Γράφει η Σοφία Χολέβα.

Καλά χρωστούμενα είπαμε, εεε καλά Χριστούγεννα ήθελα να πω! Άντε και του χρόνου καλύτερα που δεν θα έχουμε και μια καταστροφή κόσμου να μας απειλεί. Καλά γι αυτό το τελευταίο μην είστε και απόλυτα σίγουροι βέβαια, τα καταφέρνουμε και χωρίς τους Μάγια μια χαρά! 



Καλή χρονιά αγαπητοί αναγνώστες του ΑrtandCity, καλές γιορτές να έχουμε και αφού φέτος χλωμό το κόβω να ανταλλάξουμε δώρα ας ανταλλάξουμε τουλάχιστον αγάπη, αγάπη, αγάπη! Ααα και που είστε με χαμόγελο σας θέλω, εντάξει;

Πάει και το δώδεκα το φάγαμε μας έφαγε κάπως έτσι έγινε αλλά στο τέλος και πάλι επιβιώσαμε. Με τρία μνημόνια και ακόμα ζωντανοί, χωρίς λεφτά, χωρίς δουλειά. Μας γκρέμισαν τα όνειρα φίλε μου, καιρός λοιπόν να αρχίζουμε να μαζεύουμε τα μπάζα. Θυμάσαι; Με έναν Παπαδήμο για πρωθυπουργό ξεκινήσαμε και από που μας ήρθε αυτός ούτε που το καταλάβαμε, δυο φορές εθνικές εκλογές κάναμε μέσα σε τούτη τη χρονιά και άκρη δεν πρέπει να βρήκαμε. Όχι βρήκαμε; Εδώ ούτε μια λίστα Λαγκάρντ δεν μπορούμε να βρούμε ούτε καν τα μνημόνια να διαβάσουμε, την άκρη μέσα σε αυτό το μπ*#ρδ%λο θα βρίσκαμε; Στο τέλος βγάλαμε και καλά μια κυβέρνηση συνεργασίας ο Θεός να την κάνει, κι αυτό γιατί μας είχανε βάλει το πιστόλι στον κρόταφο ότι αν δεν τους βγάλουμε θα έρθει το τέλος του κόσμου. Τελικά ούτε τότε ήρθε ούτε στις 21 Δεκέμβρη φυσικά. Η χώρα τούτη είναι καταδικασμένη να καταστρέφεται αργά, οδυνηρά και εξευτελιστικά και ξανά προς τη δόξα να τραβά(;)

Τελικά θα μου λύσει κάποιος την απορία; Αυτοί εκεί στο Cern βρήκανε τίποτα ή ακόμα το παλεύουν και τζάμπα τόσος θόρυβος για αυτό το μποζόνιο; Το καλοκαίρι είχε εκτός από μποζόνια, εκλογές και EURO, Κασιδιάρη να δίνει σόου με Δούρου, Κανέλλη και Παπαδάκη live να φωνάζει ΟΧΙ-ΟΧΙ-ΟΧΙ και Βούλα Παπαχρήστου βεβαίως - βεβαίως(γκόμενα Κασιδιάρη) να γράφει στο twitter "Με τόσους αφρικανούς στην Ελλάδα τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε τουλάχιστον σπιτικό φαγητό" αποκλείεται από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου και κάπως έτσι η ζωή συνεχίζεται με τον Μπόλτ ακόμα να τρέχει...

Αυτά και αλλά πολλά έγιναν σε τούτη τη χώρα, σε τούτο τον πλανήτη που έβγαλε στις 6 Νοεμβρίου και πάλι τον Ομπάμα Πλανητάρχη καλά όχι και όλος ο πλανήτης κάποιοι Αμερικάνοι! Καλό υπόλοιπο γιορτών να έχουμε λοιπόν, καλή χρονιά σε όλους και με ρέγουλα τα μελομακάρονα αλλά τι λέω; Φάτε τώρα που μπορείτε βρε, γιατί από το νέο έτος έρχονται νέα χαράτσια, νέοι φόροι, νέες αυξήσεις. Άντε και καλή χρονιά!


Υγ. Τελικά το μόνο καλό που έγινε μέσα σε αυτή τη χρονιά ήταν το ΑrtandCity.gr που έκανε τα πρώτα του βήματα σαν σήμερα!!!

Περισσότερα άρθρα της Σοφίας εδώ.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.