Headlines News :

1 χρόνος ArtandCity!!!

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012 4:43 π.μ.

Θυμάστε; Σαν πέρυσι τέτοια ημέρα ήταν που ξορκίζαμε το κακό, και τη μιζέρια που κάποιοι θέλησαν να μας περιβάλλουν με τη δημιουργία της πρώτης μας δημοσίευσης, με την αναγγελία για τον πρώτο πολιτιστικό οδηγό της περιοχής!!! 


"... Κρίση, κρίση και πάλι κρίση… και τίθεται το βασικό ερώτημα… η οικονομική κρίση επηρεάζει την τέχνη, σε όποια μορφή κι αν αυτή εκδηλώνεται ή τελικά αποτελεί πηγή έμπνευσης και τον κινητήριο παράγοντα κάθε καλλιτεχνικής δημιουργίας; Ποιος θα είναι ο τελικός νικητής;"... κάπως έτσι ξεκινούμε τότε, κάπως έτσι πέρασε ο πρώτος χρόνος!

Μέσα στον πρώτο χρόνο κιόλας το ερώτημα απαντήθηκε και με απτές αποδείξεις!!! Η Τέχνη πάντα δημιουργούσε και πάντα δημιουργεί... Πόσο μάλλον σε μια περίοδο που το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο αγανακτεί, απαξιώνει απαρχαιωμένες αντιλήψεις, ελπίζει και στρέφεται σε νέους τρόπους αντίληψης και σκέψης!!!

1 χρόνος ArtandCity! 365 μέρες εργασίας, κατά το 94% αμισθεί, 4.810 δημοσιεύσεις, άρθρα, απόψεις, κριτικές, ενημερώσεις, 46 συνεντεύξεις, 311.050 αναγνώστες, 182 διαφορετικές εκδηλώσεις με την ευγενική υποστήριξή μας, 7 τέχνες και άλλες που προέκυψαν κατά καιρούς, ποιότητα ζωής, ελπίδα πως οι νέοι άνθρωποι θα προσπαθήσουμε -και ήδη το δείχνουμε έμπρακτα- για να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον!

1 χρόνος ArtandCity! Και με χαρά σας ανακοινώνουμε πως ετοιμαζόμαστε να το γιορτάσουμε δεόντως, σε μια βραδιά με πολύ Τέχνη, Πολιτισμό και Εκπλήξεις στις 17 Ιανουαρίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9μμ στο Stage Club (Ήρας & Φιλίππου, Λάρισα). Καλεσμένοι όλοι εσείς που μας ξεχωρίσατε, μας αγαπήσατε, μας υποστηρίξατε, μας εμπνεύσατε!!! 

Να είστε όλοι εκεί!!!

Τελικά η Τέχνη είναι για όλους μας και δεν ορίζει από οικονομικές κρίσεις. Ελάτε όλοι στην παρέα του «Art and City», ως τον μεγαλύτερο πολιτιστικό οδηγό της πόλης… Ελάτε να πάμε αντίθετα σε όλα αυτά που κάποιοι άλλοι μας ορίζουν... Γιατί όπως έλεγε κι ένας από τους μεγαλύτερους δοκιμιογράφους «… όταν αρχίσουμε να μιλάμε για πολιτιστική κρίση, τότε το τέλος θα είναι πολύ κοντά…»


Με εκτίμηση,

Η συντακτική ομάδα.




Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.