Headlines News :

Νεραϊδοπεριπέτειες.

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 6:12 π.μ.

Λάρισα.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012. 

Eκπαιδευτικό πρόγραμμα «Νεραϊδοπεριπέτειες και δρακοντομαχίες», για παιδιά 5-8 χρόνων. 

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, ώρα 11πμ - 1μμ συνεχίζεται ο πρώτος κύκλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Νουτοπίας στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας. 


Νεράιδες του νερού και δρυάδες του δάσους, δράκοι φοβεροί, φύλακες πολύτιμων θησαυρών και δράκοι καλοκάγαθοι που φέρνουν καλοτυχία στήνουν ένα εργαστήρι μαγικό. Ένας κόσμος φαντασίας γεμάτος με εικόνες από την τέχνη, τους μύθους και τις παραδόσεις θα ταξιδέψει τα παιδιά σε Δύση και Ανατολή για να γνωρίσουν τους πιο διάσημους πρωταγωνιστές των παραμυθιών και των παραδόσεων Θα μάθουμε «από πού κρατάει η σκούφια» των εξωτικών αυτών πλασμάτων, θα μάθουμε μια ακόμη ξένη γλώσσα …τα «νεραϊδίσια», θα πετάξουμε δράκους - χαρταετούς… και φυσικά θα κάνουμε με τα χεράκια μας μοναδικές κατασκευές.

Την οργάνωση και επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος έχουν η Αγγελική Βαφειαδάκη, Αρχαιολόγος – Ιστορικός και η Λίνα Μουσιώνη, δρ Αρχαιολόγος- Λαογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων.

Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής στη γραμματεία του Γαλλικού Ινστιτούτου τηλ 2410287508. 


Info:
Νεραϊδοπεριπέτειες. 
Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012, 11πμ.
Γαλλικό Ινστιτούτο, Λάρισα.  
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.