Headlines News :

Busy Tone live.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 4:01 π.μ.

Λάρισα.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013. 

Yes, its a fact !!! They are back n' re-united and ready to kick ass !!! 

Οι Busy Tone είναι μια pop/rock μπάντα από τη Λάρισα που αποτελείται από 9 μουσικούς με μακροχρόνια καλλιτεχνική δραστηριότητα, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Καθένα από τα μέλη έχει ξεχωρίσει σε χώρους που ποικίλουν από rock μουσικές σκηνές μέχρι συμφωνικές ορχήστρες και από λαϊκά μουσικά στέκια μέχρι εκκλησίες!
Τους 9 συνδέει αγάπη για τη rock μουσική, χρόνια φιλία και συνεργασία κατά καιρούς.... Τρία μάλιστα από τα μέλη πρωτοπαίξανε μαζί ως μαθητές το 1995! 11 χρόνια αργότερα, το 2006, και μετά από πολλές μουσικές περιπλανήσεις, οι 3 ενώθηκαν με τους υπόλοιπους 6, με αρχικό στόχο μία και μοναδική εμφάνιση στα πλαίσια τοπικών εκδηλώσεων.
Από την πρώτη κιόλας πρόβα όμως, κατάλαβαν πως αυτό θα ήταν μόνο η αρχή. Η καλή διάθεση και το χιούμορ βοηθούσαν ώστε οι καθημερινές, εξαντλητικές πρόβες να περνάνε δημιουργικά και ευχάριστα. Αποκορύφωμα όλης αυτής της προσπάθειας ήταν μια εκπληκτική συναυλία η οποία και σηματοδότησε την ίδρυση των Busy Tone!
Ακολούθησε μια σειρά πετυχημένων εμφανίσεων στις καλύτερες μουσικές σκηνές της περιοχής, με αποτέλεσμα οι Busy Tone να καθιερωθούν ως ένα από τα γνωστότερα και πιο αγαπημένα group της πόλης.
Ήχος δεμένος, μουσικοί αυτοσχεδιασμοί, ερμηνεία με συναίσθημα & προσωπικότητα είναι λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά του συγκροτήματος που αποδεικνύουν το ταλέντο & την σκληρή ομαδική δουλειά που προηγήθηκε.
Το ρεπερτόριο τους περιλαμβάνει διασκευές αξέχαστων τραγουδιών από τη δεκαετία του ’70 έως και σήμερα από καλλιτέχνες όπως Toto, Whitesnake, Guns n’ Roses, Michael Jackson, Bon Jovi, Dire Straits, Alanis Morissette, Tina Turner, Sade και πολλούς άλλους. Πρόσφατα ξεκίνησαν και τη σύνθεση δικών τους τραγουδιών.

Οι BUSY TONE αποτελουνται απο τους :Νίκος Ιγγλέζος, Κώστας Παναγούλης & Χριστίνα Σάκκα (φωνητικά), Γιώργος Μπαζάνης (πλήκτρα & φωνητικά), Κώστας Κωστούλης (σαξόφωνο), Γιάννης Κατσανούλης (κιθάρες), Χρήστος Ανυφαντής (μπάσο) & Γιάννη Μακρυγιάννης (τύμπανα).

Info:
Busy Tone live.
Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2013, 10μμ.
Οναρ, Ρούσβελτ 38, Λάρισα.
Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.