Headlines News :

Μύθι, Μύθι, Παραμύθι.

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 6:13 π.μ.

Αθήνα.

22 - 24 Νοεμβρίου 2012.

Η δράση «Μύθι, Μύθι, Παραμύθι!» του Εργαστηρίου Παραμυθιού του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων, θα παρουσιαστεί στις παράλληλες εκδηλώσεις του Διεθνούς Συνεδρίου: «Οι Αδερφοί Grimm και το λαϊκό παραμύθι, Αφηγήσεις, Αναγνώσεις, Μεταμορφώσεις» που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 22-24 Νοεμβρίου 2012. 

Το Συνέδριο συνδιοργανώνεται από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Φιλολογίας), το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας) και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης). 
Η αφηγήτρια Μαρία Κατσανούλη που έχει την επιμέλεια και υλοποιεί το «Μύθι, Μύθι, Παραμύθι!» θα παρουσιάσει, σε μορφή αφίσας, μία σύντομη περιγραφή της όλης δράσης, καθώς και τα συμπεράσματα της περσινής πρώτης χρονιάς του.  
Η αφίσα θα εκτίθεται καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου στη Βιβλιοθήκη του Ευγενίδειου Ιδρύματος στο πλαίσιο της Έκθεσης του Συνεδρίου με τίτλο «Τα παραμύθια μας: κείμενα και εικόνες άλλοτε και σήμερα». 
Η επίσημη επίσκεψη από τους Συνέδρους και η σχετική ξενάγησή τους στο χώρο της έκθεσης έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα.  
Στις παράλληλες εκδηλώσεις του Συνεδρίου εντάσσεται εξάλλου και η αφήγηση της κ. Κατσανούλη στη Μουσική Σκηνή «Μακάρι» στην Αθήνα, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.