Headlines News :

Μουσική μαγεία.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012 7:58 π.μ.

Στην Παλιά Ηλεκτρική. Βόλος.

Είναι ο τίτλος της συναυλίας που θα ανεβεί στη σκηνή του θεάτρου της Παλιάς Ηλεκτρικής την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012 στις 8.30 μμ. 
 
Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αφών Δεληγεώργη σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και το Δήμο Βόλου, στα πλαίσια του κύκλου των εκδηλώσεων « Δεληγεώργια 2012 » παρουσιάζουν μια βραδιά που θα μας ξυπνήσει όμορφες νοσταλγικές αναμνήσεις από το ξένο και το ελληνικό ρεπερτόριο. 

Η υψίφωνος Κατερίνα Αποστολοπούλου θα ερμηνεύσει αγαπημένες μελωδίες που τραγούδησαν γνωστές ντίβες του 20ου αι. όπως M.Callas, Milva, B. Streisand, L. Minnelli, Edith Piaf, M. Monroe, τραγούδια από διάφορα είδη μουσικής που όλοι αγαπήσαμε και αξέχαστα ελληνικά τραγούδια που άγγιξαν την ψυχή μας. Από τα πιό ρομαντικά valse στα πιό ερωτικά tango « Θα σε πάρω να φύγουμε», «Καλώς όρισες έρωτα », «Ποτέ μην κλαις», «Η σκλάβα», είναι μερικά από τα τραγούδια που θα ακουστούν στο δεύτερο μέρος της συναυλίας. Στη σύνταξη και διαμόρφωση του προγράμματος, είχαμε στενή συνεργασία με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Αφων Δεληγεώργη, κ. Νικόλαο Δεληγεώργη, ο οποίος ασχολείται γενικότερα με την τέχνη. Στο πιάνο θα συνοδεύσει η κ. Νεκταρία Παπαδημητρίου και στο βιολί η κ. Ιωάννα Αποστολάκη. 

Το σχήμα συμπληρώνουν ο κ. Αποστόλης Ρηγάκης και η κ. Στέλλα Βιλαέτη από τη σχολή χορού Chorus line. H είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Info:
Μουσική μαγεία. 
Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012, 8.30 μμ.  
Παλιά Ηλεκτρική, Βόλος.
Είσοδος ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.