Headlines News :

Συμφωνική Ορχήστρα Νέων.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012 7:57 π.μ.

Βελλίδειο.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 & ώρα 8 το βράδυ.
 
''Η Αντιδημαρχία Νεότητας Αθλητισμού & Εθελοντών του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει, Συναυλία στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 & ώρα 8 το βράδυ, με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος, υπό την Δ/νση του Βαγγέλη Αραμπατζή.


Συμμετέχουν οι τραγουδιστές: 
Ιροντίνα, ο Βασίλης Παχής, ο Ασδρές Ραφαήλ, ο Θάνος Παπαγεωργίου, η Ελένη Βουγιατζή, η Μέλα Γεροφώτη, η Μαριαλένα Γιαννάρου, η Όλγα Νεράντζη (Kαλλιτεχνική Διευθύντρια του Ράδιο Κλεψύδρα) & ο Αλέξανδρος Αφεντούδης. Στο πιάνο ο Λευτέρης Μισιργής.

Είσοδος Ελεύθερη. 
 
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Σ.Ο.Ν.Ε.).
Δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2011, με εμπνευστή και ιδρυτή της τον Βαγγέλη Αραμπατζή. Η Σ.Ο.Ν.Ε. αποτελείται από νέους, ηλικίες (13-30) χρονών, από όλη την Ελλάδα. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ορχήστρας πραγματοποιήθηκε στις 4/9/2011, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο ''Τσούκες'' του Δρυμού Θεσσαλονίκης, (αφιερωμένη στο ''ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ''). Στις 11/12/2011, εμφανίστηκε στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ) Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκε, Έκτακτη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία για το Δημόσιο Ειδικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης. Η επίσημη Συναυλία της Ορχήστρας, στις 18/12/2011 με σκοπό, να πραγματοποιήσει την Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Θεσσαλονίκης, του 2011, όπου ήταν αφιερωμένη στο ''ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ'' και έλαβε χώρα, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Στις 12/5/2012 με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος, πραγματοποίησε ''Βραδιά Μουσικής για την Θεσσαλονίκη'', στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Αυτό το οποίο ξεχωρίζει στην Σ.Ο.Ν.Ε. είναι οι σχέσεις μεταξύ των παιδιών, η ομαδικότητα και η άψογη συνεργασία όλων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε κάθε εμφάνισή τους.
ΠΗΓΗ: radio-klepsydra.com
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.