Headlines News :

Το ταξίδι του Σεμπάστιαν... για 2 παραστάσεις

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012 7:33 π.μ.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η παράσταση το "Ταξίδι του Σεμπάστιαν" από το Θεσσαλικό Μπαλέτο, το κοινό της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δυο έξτρα παραστάσεις  στις 01 και 02 Μαρτίου 2012, 9μμ.

Ο χορός και η μουσική δένονται για ακόμη μία φορά με τη μαγεία του παραμυθιού σε μία παράσταση για μικρούς και μεγάλους.
Η ιστορία:
Το παραμύθι αφηγείται τις περιπέτειες ενός μικρού διαβολάκου, του Σεμπάστιαν, που λατρεύει τις ζαβολιές και τις αταξίες. Η μάγισσα, μια γυναίκα χωρίς ηλικία, με τις υπερφυσικές δυνατότητές της θα αναλάβει να στείλει τον Σεμπάστιαν ένα μεγάλο ταξίδι με σύντροφό του την Ελένη, το Κορίτσι-Άγγελο, για να γνωρίσει άλλες καταστάσεις κι άλλους ανθρώπους. Και η συνέχεια επί σκηνής. Στην παράσταση συμμετέχουν 46 παιδιά από τις τάξεις των Φυτωρίων καθώς και σπουδαστές και σπουδάστριες της Ανώτερης Σχολής Χορού.

Η μουσική είναι των Σοστακόβιτς, Προκόφιεφ, Τσάρλι Τσάπλιν, Μέντελσον, Ροσίνι, Ντρίγκο.
Τις χορογραφίες υπογράφουν η Καμέλια Δαμαλή, η Μιλένα Συμεώνοβα και ο Γκες Μίχωφ. Τα κοστούμια δημιούργησε η Ελένη Ψύρρα. Το παραμύθι έγραψε η Βίκυ Μπασιάκου.

Ξεκινάει σήμερα Πέμπτη 23/02/2012 η προπώληση εισιτηρίων για τις παραστάσεις. Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5 ευρώ και προπώληση γίνεται στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου (Γεωργιάδου 53, Μύλος του Παπά, τηλέφωνο: 2410- 256464).
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.