Headlines News :

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 12:48 μ.μ.

Μπορεί το κρύο να είναι τσουχτερό τις τελευταίες μέρες, στις καρδιές όμως των οπαδών του ποδηλάτου στην πόλη μας η φλόγα παραμένει άσβεστη! 
Η καθιερωμένη Νυχτερινή Ποδηλατοβόλτα στους δρόμους και τις συνοικίες της Λάρισας είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί και αυτή την Πέμπτη, στις 8 το βράδυ, με αφετηρία την Κεντρική Πλατεία!

Προμηθευτείτε οπωσδήποτε φώτα εμπρός και πίσω και προαιρετικά αντανακλαστικά σε τροχούς, πηδάλια, ρούχα, κ.λ.π. Καλό είναι να φοράμε κράνος. Πρωτού ξεκινήσετε από το σπίτι σας για την πλατεία, ελέγξτε την κατάσταση του ποδηλάτου, κυρίως σε φρένα και πίεση ελαστικών. Παρακαλούμε να είστε συνεπείς στο ραντεβού (ακριβώς 20:00).
Τέλος, ο κάθε ποδηλάτης φέρει ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ο ανήλικοι πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους, όπως και να τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας και να μην κολλάτε ο ένας δίπλα στον άλλον για την αποφυγή πρόσκρουσης.
Η διάρκεια της ποδηλατοβόλτας είναι μία με μιάμιση ώρα περίπου.
Υπενθυμίζουμε πως η θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές, γιʼ αυτό κρίνεται αναγκαίο να είστε εξοπλισμένοι με χοντρά ρούχα, σκουφάκια, γάντια και ότι άλλο κρίνετε αναγκαίο. 
Ποδηλάτ(ισσ)ες Λάρισας - Bicycle @ Larisa
Πληροφορίες: http://bicyclelarissa.blogspot.com/



Κάθε Πέμπτη 8:00 μ.μ.


Κεντρική πλατεία
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.