Headlines News :

Γιγάντιο κουνέλι στην Ιταλία...

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 7:47 π.μ.


Δίπλα στο χωριό Artesina στο Piemonte της Ιταλίας οι τέσσερις καλλιτέχνες - μέλη της ομάδας Gelitin τοποθέτησαν το 2005 ένα υπερμεγέθη ροζ πάνινο λαγουδάκι επάνω στον λόφο, με τα εντόσθιά του να βρίσκονται σε κοινή θέα.
[...]Εκεί, πίσω από το λόφο, σαν ένα πλεκτό φτιαγμένο από γιγάντιες γιαγιάδες, κείτεται αυτό το τεράστιο κουνέλι για να σας κάνει να αισθανθείτε τόσο μικροί όσο μια μαργαρίτα.

Το ροζ σαν χαρτί τουαλέτας πλάσμα, είναι ξαπλωμένο ανάσκελα μοιάζοντας με ένα κουνέλι-βουνό ή σαν τον Γκιούλιβερ στην Λιλιπούπολη. Ανεβαίνοντας στα αυτιά του που εμπίπτουν σχεδόν με το σπηλαιώδη στόμα του και μετά στη κοιλιά του, ενώ χαζεύεις το ροζ μάλλινο τοπίο του σώματός του που μοιάζει σαν μια ροζ πόλη που έπεσε από τον ουρανό, δεν αισθάνεσαι λίγο πιο ευτυχισμένος; [...]

"... Η ευτυχία αυτή είναι που μας έκανε να δημιουργήσουμε αυτό το κουνέλι.
Αγαπάμε το κουνέλι μα και εκείνο μας αγαπάει... "

Το παράξενο αυτό κουνέλι είναι διαθέσιμο στο κοινό από τον Σεπτέμβριο του 2005 και θα βρίσκεται εκεί μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2025 (είκοσι χρόνια συνολικά).
 Οι επισκέπτες καλούνται να σκαρφαλώσουν και να περιηγηθούν επάνω του, να θαυμάσουν τη θέα από εκεί ψηλά, να μπουν μέσα στο τεράστιο στόμα του, να καθίσουν επάνω στο νεφρό ή το έντερό του (χμμμ ναι, οκ.. είναι όντως περίεργο αυτό που μόλις έγραψα..) και γιατί όχι, να ξαπλώσουν ή και ακόμα να κοιμηθούν (ντυμένοι ή γυμνοί) επάνω στην φουσκωτή ροζ κοιλιά του.
 Αν το σχέδιο των καλοκαιρινών σου διακοπών περιλαμβάνει και την Ιταλία, τότε ο παρακάτω χάρτης θα σε βοηθήσει να συναντηθείς με τον τεράστιο κούνελο. Εξάλλου πόσες φωτογραφίες του Κολοσσαίο να βγάλει κάποιος τουρίστας πια; Δοκίμασε κάτι το διαφορετικό!
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.