Headlines News :

1oς Πανελλαδικός Μαραθώνιος Χορού.

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012 3:57 μ.μ.



Χορηγός Επικοινωνίας ArtandCity.

Ο 1ος Πανελλαδικός Μαραθώνιος Χορού 2012 «Χορεύοντας για καλό σκοπό» θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα στις 21 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο του 3ου Φιλανθρωπικού Φεστιβάλ «Ο Αϊ - Βασίλης άργησε μια μέρα». 

Ο μαραθώνιος θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα, στο «Queen's Bar Restaraunt» και η λήξη του είναι άγνωστη. Σε ένα θετικό φορτισμένο κλίμα οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να χορέψουν, να εκφραστούν, να χαρούν και να υποστηρίξουν τον φιλανθρωπικό σκοπό χορεύοντας στον 1ο Πανελλήνιο Μαραθώνιο Χορού. 


Η συμμετοχή στο μαραθώνιο κρίνει το επίπεδο αντοχής και όχι τις χορευτικές ικανότητες των διαγωνιζομένων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής έως 20 Ιανουαρίου. Όσα ζευγάρια θα διαγωνιστούν πρέπει να λάβουν τον αριθμό τους από τη γραμματεία και να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής. Στο τελευταίο τέταρτο κάθε ώρας του μαραθωνίου θα υπάρχει παρουσίαση διαφορετικών χορευτικών ειδών (λάτιν, άφρο, τάνγκο, χιπ χοπ, μοντέρνος, κ.α.). Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού θα επιτρέπεται σε όποιον θέλει από το κοινό να χορέψει και να συμμετέχει στις ομαδικές δράσεις που θα γίνουν στο χώρο.

* Κανονισμός Διαγωνισμού

-Όλα τα ζευγάρια πρέπει να φορούν τον αριθμό που τους έχει δοθεί από τη διοργανωτική επιτροπή. Αν για οποιοδήποτε λόγο χάσει ένας ή και οι δύο τον αριθμό τους αποκλείονται αμέσως από το διαγωνιστικό μέρος.

-Τα ζευγάρια που συμμετέχουν στον μαραθώνιο χορού θα πρέπει να κινούνται συνεχώς για 45 λεπτά κάθε ώρα, τα πόδια τους να παραμένουν σε κίνηση.


-Τα γόνατα δεν μπορούν να αγγίξουν το πάτωμα. Αν αυτό συμβεί, οι διαγωνιζόμενοι αποκλείονται.

-Αν ο ένας εκ των δύο αποφασίσουν να φύγουν από το μαραθώνιο τότε το ζευγάρι αποκλείεται από τον αγώνα.

-Οι διαγωνιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αναπαυθούν για 15 λεπτά κάθε ώρα. Κατά τη σύντομη περίοδο ανάπαυσης, άνδρες και γυναίκες μπορούν να κινηθούν ελεύθερα στο χώρο, να αλλάξουν ρούχα, ή να κάνουν ένα μασάζ.

-Οι διαγωνιζόμενοι συμμετέχουν στο μαραθώνιο για να κριθούν σε επίπεδο αντοχής και όχι χορευτικών ικανοτήτων.

-Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι 16 και άνω. Στην περίπτωση νεότερης ηλικίας θα πρέπει να έχει τη γραπτή άδεια γονέων ή κηδεμόνων.

-Καλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώσουν τη γραμματεία για τυχόν ιατρικά προβλήματα (καρδιακά προβλήματα, σακχαρώδης διαβήτης, αλλεργίες, κ.α.). Θα υπάρξει ιατρική υποστήριξη κατά τη διάρκεια του αγώνα.

* Βραβεία

Το 1ο, 2ο και 3ο ζευγάρι θα βραβευτούν και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό συμμετοχής.

* Κόστος συμμετοχής

Σακούλα με προϊόντα (αλεύρι, γάλα, ζάχαρη, ζυμαρικά, λάδι, μαρμελάδα, ντοματοπελτές, ρύζι, φρυγανιές, όσπρια, κονσέρβες) που έχουν στόχο την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο πλαίσιο του Φιλανθρωπικού Φεστιβαλ «Ο Αϊ - Βασίλης άργησε μια μέρα».

Οι ενδιαφερόμενοι (συμμετέχοντες και χορηγοί) μπορούν επικοινωνήσουν με τη sophia.koustas@gmail.com (Σοφία Κούστα 6944-910.584) ή στο salshiro@hotmail.com (Αντώνης Τζίμας 6934-171.720).
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.