Headlines News :

Ο Χρήστος Κατούνας στο Α&C

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 3:13 μ.μ.

... χοροθαύμα για μένα, είναι να μπορώ να χαρίζω μέσα από την δουλειά μου τόσα πολλά χαμόγελα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους,  που με εμπιστεύονται και είναι πάντα δίπλα μου...

Μία σχολή χορού, ένα μιούζικαλ, ένας χώρος, 250 άτομα επί σκηνής, μουσική, χορός, τραγούδι, θέατρο... 


Όλα με αστείρευτη αγάπη και μεράκι... 

Η Αλίκη στη χώρα των χοροθαυμάτων!!! 

Ένα μοναδικό υπερθέαμα που δεν πρέπει να χάσει κανείς... 

Ήρθε η στιγμή να βάλουμε φωτιά στο δάπεδο... Burn the Floor... 

Κυριακή 18 Μαρτίου, Αίθουσα εκδηλώσεων Palladium, ώρα 19.00
Χορηγός Επικοινωνίας το Art and City...



A&C: Η Αλίκη στη Χώρα των Χοροθαυμάτων… Ένα ξεχωριστό μιούζικαλ… Τι να περιμένουμε για τη βραδιά της Κυριακής;

X.K.: Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως, όσοι φίλοι μας τιμήσετε με την παρουσία σας την Κυριακή, θα ταξιδέψετε μαζί μας σε έναν κόσμο παραμυθένιο, σε έναν κόσμο γεμάτο από φαντασία και χαρά, με δυνατές συγκινήσεις και 250 υπέροχους χορευτές - ερμηνευτές που θα ξετυλίξουν με μοναδικό τρόπο το κουβάρι της ιστορίας μας. Μία ιστορία δομημένη πάνω στο γνωστό παραμύθι της Disney που όλοι γνωρίζουμε αλλά διασκευασμένη με τρόπο ευρηματικό και άκρως διασκεδαστικό που είμαι σίγουρος πως οι φίλοι θεατές θα ικανοποιηθούν με το παραπάνω, παρακολουθώντας την παράστασή μας. 

A&C: 250 άτομα επί σκηνής… Σίγουρα το γεγονός αυτό είναι ένας «άθλος». Πως μπορεί να επιτευχθεί ο συντονισμός και η οργάνωση όλων αυτών των ατόμων; 

X.K.:  Σίγουρα δύσκολο αλλά παράλληλα τόσο ηδονικό να συναναστρέφεσαι με τόσα πολλά παιδιά και να γεμίζεις από τις όμορφες φατσούλες τους και τα χαρούμενα προσωπάκια τους. Είναι μία προσπάθεια που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο και θέλοντας φέτος να ανεβάσω ακόμα πιο ψηλά τον πήχη σε σχέση με την περσινή χρονιά αποφάσισα μαζί με τους συνεργάτες μου (καθηγητές - χορογράφους ) να κάνουμε μία παράσταση με θεματικό χαρακτήρα , με κοστούμια , με κατανομή ρόλων και πρωταγωνιστές που να χορεύουν και θα τραγουδούν. Αυτόματα ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά αλλά και οι απαιτήσεις ενός τέτοιου εγχειρήματος καθώς από οργανωτικής πλευράς απαιτεί πολλές ώρες προετοιμασίας και σωστής και συντονισμένης δουλειάς. Όντως αποτελεί έναν «άθλο» όπως πολύ σωστά αναφέρατε, αλλά η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε έχει συγκινήσει όλους τους μαθητές μας αλλά παράλληλα και τους γονείς όλων αυτών των παιδιών που μας στηρίζουν καθημερινά με τα γλυκά τους λόγια και το κουράγιο που μας δίνουν. Οπότε όταν λαμβάνεις τόσο πολύ αγάπη από τόσους πολλούς ανθρώπους, το κίνητρο είναι μεγαλύτερο, η κούραση γίνεται διασκέδαση, το άγχος γίνεται δημιουργία και το αποτέλεσμα απλά αριστουργηματικό .


A&C: Πως νιώθει η πρωταγωνίστρια που θα ερμηνεύσει ένα τόσο αγαπημένο ρόλο, αυτό της Αλίκης;


X.K.: Ως σκηνοθέτης και παραγωγός της παράστασης θα τολμήσω να πω πως το κορίτσι που επέλεξα να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Αλίκης, είναι ένα κορίτσι άλλης εποχής καθώς η ιδιοσυγκρασία της, οι τρόποι της, η ευγένειά της, η καλοσύνη της και η θετική της ενέργεια αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο το αστείρευτο ταλέντο που κρύβει μέσα της και στο σύνολο η προσωπικότητα της, μου θυμίζει βιογραφίες μεγάλων καλλιτεχνών που έχω διαβάσει ή γνωρίσει στη χώρα μου. Η Αλίκη θα χορέψει , θα τραγουδήσει και πάνω από όλα θα προκαλέσει δυνατές συγκινήσεις στο κοινό της Λάρισας μιας και το ταλέντο της είναι πολυδιάστατο και ερμηνευτικά και φωνητικά και νιώθω πολύ περήφανος που η Βurn the Floor και εγώ έχουμε μία μαθήτρια όπως η Έλλη Κοντούρη.

Έλλη Κοντούρη ( Πρωταγωνίστρια Παράστασης ): Επειδή το musical είναι ένα είδος που λατρεύω (χορός, τραγούδι, θέατρο) αισθάνομαι ενθουσιασμένη που θα συμμετέχω σ' αυτήν την παράσταση! Το να ενσαρκώσω την Αλίκη είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα εφόσον πρόκειται για έναν πολύ αγαπημένο ρόλο της Disney τόσο από τους μικρούς, όσο και από τους μεγάλους. Περιμένω με ανυπομονησία την Κυριακή...


A&C: Πως μπορεί να συνδεθεί ο χορός με το «μύθο»;

Χ.Κ.: Ο ρόλος του χορού είναι σημαντικός στη προώθηση και στην ερμηνεία του μύθου. ο χορός είναι αυτός που ενσαρκώνει το μύθο, του δίνει πνοή, τον πραγματώνει στα μάτια μας. είναι αυτός που βοηθά στη γέννηση και στην εξωτερίκευση όλων αυτών των συναισθημάτων που παράγει η ιστορία σε συνδυασμό με αυτή την τονική τέχνη… ζεις το όνειρο μέσα από τη χορευτική πραγματικότητα.......


A&C: Ποιο είδος χορού είναι αυτό που ξεχωρίζει στην εποχή μας, και κατ’ επέκταση στην παράσταση, και πού μπορεί να οφείλεται αυτή η επιτυχία;


Χ.Κ.: Ο χορός είναι από μόνος μία κατηγορία Τέχνης και για αυτό τον λόγο η «Burn the Floor» από την γέννηση της μέχρι και σήμερα προσπαθεί με ικανότατους και επαγγελματίες καθηγητές - χορογράφους να μεταλαμπαδεύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά συνάμα και να αναδείξει όλα τα είδη χορού με δίκαιη αντιμετώπιση όπως είναι οι ( Latin, Ballroom, Arg. Tango, Salsa, Oriental, Hiphop, Λαϊκοι και Ελληνικοί Χοροί) ώστε να αγαπηθούν από όλους εσάς τους φίλους Λαρισαίους που βρίσκετε λίγες ώρες διασκέδασης, μαγείας και χαράς ταξιδεύοντας μέσα από μία τόσο σημαντική και υγιεινή δραστηριότητα όπως είναι η ενασχόληση με τον χορό. Οπότε, θεωρώ πως θα ήταν άδικο να τοποθετήσουμε ένα είδος στο «βάθρο του νικητή» καθώς ο καθένας από μας έχει διαφορετικές προτιμήσεις και ικανοποιείται από διαφορετικά μουσικά ακούσματα. Στην παράσταση μας όμως προβάλλονται όλα τα είδη μπλεγμένα με τρόπο μαγικό, θα έλεγα και παρουσιάζονται από 250 χορευτές 4 έως 64 ετών που η θέληση τους για ζωή, τους κάνει να γίνονται καλύτεροι άνθρωποι ζώντας ο καθένας το δικό του μοναδικό παραμύθι…


A&C: Ποια στοιχεία της παράστασης αποτελούν «χοροθαύματα»;


Χ.Κ.: Χοροθαύμα είναι να βλέπεις μικρά πλασματάκια 4 και 5 χρονών να σε συγκινούν με τον τρόπο που χορεύουν και με τον τρόπο που λειτουργούν μέσα σε μια ομάδα. 
Χοροθαύμα είναι να ακούς πολύ γνωστά και αγαπημένα τραγούδια της Disney σε ζωντανή εκτέλεση από ερασιτέχνες κυρίως ερμηνευτές .
Χοροθαύμα είναι να παρακολουθείς την χορευτική συμβίωση τόσων πολλών χορευτών μέσα από το «εμείς» και όχι από το «εγώ» που η αγάπη τους για τον χορό τους κάνει να φαίνονται επί σκηνής ως πραγματικοί επαγγελματίες .
Χοροθαύμα τέλος για μένα, είναι να μπορώ να χαρίζω τόσα πολλά χαμόγελα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους μικρούς και μεγάλους, μέσα από την δουλειά μου που με εμπιστεύονται και είναι πάντα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια στις επιλογές μου, πραγματικά τους ευχαριστώ πολύ. 

A&C: Γίνονται «χοροθαύματα» στην εποχή μας;


Χ.Κ.: Η αλήθεια είναι πως η πόλη της Λάρισας τα τελευταία 4 χρόνια έχει άκρως πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα Πανελλήνια Φεστιβάλ Αθλητικού χορού που γίνονται είτε Αθήνα, είτε Θεσσαλονίκη είτε Λάρισα. Πλήθος από μετάλλια και Κύπελλα κοσμούν την σχολή μας και είμαι πολύ χαρούμενος και φέτος γιατί η Burn the Floor άνοιξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή σεζόν του 2012 μιας και πριν 2 εβδομάδες στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ελλάδος, κατέλαβε επαξίως 5 χρυσά, 4 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια και έκανε με τις επιτυχίες της πολλούς Λαρισαίους φίλους της να αισθανθούν για άλλη μια φορά περήφανοι. Ο δρόμος, βέβαια, τώρα ανοίγει καθώς 140 περίπου αθλητές- χορευτές προετοιμάζονται πυρετωδώς μαζί με τους προπονητές τους για τα επόμενα Φεστιβάλ Χορού που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες και είμαι σίγουρος πως οι διακρίσεις και αυτήν την χρονιά θα είναι Χρυσές σε χαμόγελά, Αργυρές σε εμπειρίες και Χάλκινες σε συγκινήσεις. 
Να ευχηθώ Καλή Επιτυχία μέσα από το Blog σας σε όλα αυτά τα παιδιά που «ανέχονται» τις τόσο υψηλές μου απαιτήσεις και κατανοούν πως η αγάπη μου για τον χορό με κάνει να έχω τόσες πολλές προσδοκίες από αυτά...

A&C: Ποιο είναι το προφίλ της παράστασης;

Χ.Κ.: Το προφίλ της παράστασης είναι πολύπλευρο θα έλεγα μιας και ο καθένας από τον τομέα του δίνει το λιθαράκι του, ώστε το αποτέλεσμα να είναι απλά απολαυστικό.
Πέρα από τους 250 χορευτές που είναι και οι πρωταγωνιστές της παράστασης μας, υπάρχουν πολλοί ακόμα αφανείς ήρωες που έχουν δώσει ο καθένας τον καλύτερο του εαυτό ώστε όλοι εσείς να απολάυσετε πραγματικά μία υπερπαραγωγή. 12 καθηγητές έχουν εργαστεί σκληρά για τις 64 χορογραφιές που θα παρουσιαστούν, 3 σεναριογράφοι έχουν διασκευάσει την ιστορία με τρόπο πραγματικά μαγικό , 3 ερμηνευτές θα τραγουδήσουν ζωντανά αγαπημένες επιτυχίες , 3 φωτιστές και 2 ηχολήπτες θα είναι παρών για ακόμα πιο άρτιο αποτέλεσμα, 2 σκηνογράφοι έχουν βάλει την πινελιά τους για το παραμυθένιο σκηνικό, μία πρωταγωνίστρια που θα σας συγκινήσει, ένας αφηγητής που η φωνή του πραγματικά θα σας στιγματίσει και κάπου εκεί πίσω από την σκηνή θα βρίσκομαι και εγώ γεμάτος άγχος και ανυπομονησία για το τελικό αποτέλεσμα.

Καλή μας Επιτυχία Burn The Floor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιραστείτε το :

12 σχόλια:

  1. TELEIA!!!! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σίγουρα οι καλές δουλειές αξίζουν συγχαρητηρίων, στήριξης και προβολής!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά είναι μερικοί να ξεκαβαλίσουν το καλάμι που έχουν καβαλήσει... Καλή και ελπιδοφόρα μια τέτοια κίνηση, αλλά δεν μπορεί όλοι να ανακατεύονται με όλα! Ποιοι έκαναν τις χορογραφίες, ποιοι τα κοστούμια, ποιοι τα σκηνικά? Συγγνώμη, αλλά μια απλή αριθμητική αναφορά, δεν σημαίνει αυτομάτως και αναγνώριση των προσπαθειών αυτών των ανθρώπων! Όλα τα έκανε μόνος του ο πολυπράγμων κος Κατούνας, που πλέον δηλώνει και σκηνοθέτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε,
      Αν και θα σε προτιμούσα επώνυμο... Με το καλάμι και το θάρρος πολλοί νέοι ταλαντούχοι άνθρωποι ίσως και να πήγαν μπροστά. Αλλιώς θα χανόντουσαν στην αφάνεια. Έτσι κάποιοι από αυτούς ίσως και να προόδευσαν εφόσον ήταν αληθινοί σ’ αυτό που κάνουν. Σαφέστατα και σε ένα έργο πάντα οι γύρω ποτέ δεν θα ακούγονται παρά μόνο αριθμητικά... Σίγουρα αυτοί συνέβαλλαν περισσότερο αλλά και ο κ. Κατούνας έπαιρνε μέρος σε όλο αυτό. Σίγουρα έλεγχε και συμμετείχε στα πάντα. Σίγουρα ήταν εμπνευστής των όλων. Και σίγουρα έστησε και είχε την σύλληψη αυτής της παράστασης. Και σίγουρα έτρεξε πάρα πολύ. Μαγκιά του λοιπόν και ας μην είναι σκηνοθέτης. Δεν είναι δα και δύσκολο πράμα να γίνει κάτι τέτοιο. Ένας ευφυής άνθρωπος με γνώση πάνω στο αντικείμενο του μπορεί να το επιτυχει. Μακάρι και οι άλλες σχολές να έκαναν κάτι ανάλογο και να είχαν τέτοια επιτυχία. Μακάρι όλες μαζί να ήταν αγαπημένες και να συμμετείχαν στο στήσιμο και στο τρέξιμο και την αγωνία μιας τέτοιας παράστασης. Αλλά δυστυχώς μας έφαγε η ζήλεια και η μικροψυχία. Και επειδή έχω γνώση των πραγμάτων το ίδιο συμβαίνει και στο θέατρο, στη μουσική, κλπ κλπ. Ας τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω μας και ας δώσουμε δύναμη στους νέους κάθε δραστηριότητας. Στους ταλαντούχους νέους που έχουν πάντα να δώσουν. Ας αφήσουμε πίσω τα κατεστημένα, τους πρόσκαιρους τύπους και τις κακές νοοτροπίες του παρελθόντος, και ίσως πια, να πάμε και μπροστά ρε γαμώτο... Αγάπη και στήριξη ΜΟΝΟ στους ΝΕΟΥΣ και ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ που έχουν να δώσουν, αλλά και σε τέτοιες διαφορετικές-εναλλακτικές προσπάθειες.

      Διαγραφή
    2. Δε νομίζω το ανώνυμος να πειράζει. Αν θεωρείτε πως κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία για να λιδορώ, τότε κάνετε λάθος.
      Το καλάμι δεν ανέβασε ποτέ κανέναν! Αλλιώς δεν θα το έλεγαν καλάμι! Είναι το εφήμερο, το ανακόλουθο, το μη έχοντας κάποια σημαντική συνέχεια. Δεν μπορεί λοιπόν το καλάμι να συνεπάγεται και την πρόοδο! Γιατί εγώ τουλάχιστον από μικρός έμαθα πως η έκφραση "καβάλησε το καλάμι" είναι αρνητική...
      Οι συντελεστές δεν είναι "νούμερα". Σε μεγάλες παραστάσεις -επειδή έχω συμμετάσχει και εγώ- αναφέρονται και οι συντελεστές και όχι αριθμητικά. Αν κάποιος θέλει να σέβεται τη βοήθεια και τη συμμετοχή, δεν απαριθμεί απλά τους συνεργάτες του λες και είναι ... πρόβατα.
      Πολλά "σίγουρα" για τον κο Κατούνα διαβάζω πάλι και προφανώς η παράσταση ήταν καθαρά για την προσωπική και την επιχειρηματική προβολή του κου Κατούνα... άντε και της "Αλίκης", των ερμηνευτών και του αφηγητή! Οι υπόλοιποι 250 χορευτές (προς Θεού, δεν χωράνε και τα 250 ονόματα, αλλά μια αναφορά έτσι για τα μάτια του κόσμου), οι χορογράφοι, οι σκηνογράφοι, οι ενδυματολόγοι?

      Διαγραφή
    3. Και κάτι που ξέχασα!
      Για να μην παρεξηγηθώ. Επειδή αναφερθήκατε για τις σχολές, δεν ανήκω σε καμία σχολή, δεν έχω κάνει ποτέ μου χορό σε σχολή και ποσώς με ενδιαφέρει τι μπορεί να έχουν μεταξύ τους οι σχολές στη Λάρισα, που στην τελική, κακό του κεφαλιού τους! Δεν είμαστε Αθήνα να υπάρχουν άπειρες σχολές και να έχουν και "πόλεμο" κιόλας μεταξύ τους, νομίζω!

      Διαγραφή
    4. το πως διαχειρίζεται ο καθένας την προσωπική και την επαγγελματική του προβολή είναι καθαρά ιδιωτική υπόθεση!!! Ως Art and city εστιάζουμε στα θετικά της όλης υπόθεσης που δεν είναι άλλα από την προαγωγή της τέχνης του χορού και όχι μόνο στην πόλη της Λάρισας... προσωπικές πρωτοβουλίες και προσωπικές φιλοδοξίες συνήθως συμβαδίζουν... από εκεί και πέρα από το να αναλωνόμαστε αναζητώντας συνεχώς τα "κακώς" κείμενα, προτιμότερο είναι να "αναλωθούμε" στο τι μπορούμε να κάνουμε μελλοντικά...

      Διαγραφή
  4. 'Ενα μεγαλό ευχαριστώ στην ομάδα του Art and the City που προσπαθούν να σταθούν ένα προστατευτικό τείχος στα παραπάνω σχόλια. Κάθε παρατήρηση σημαντική και δεκτή. Χωρίς να απολογούμαι το άρθρο - συνέντευξη στο blog είχε ώς σκοπό την προβολή και την διαφήμιση της παράστασης και φυσικά της Burn the Floor . Ακόμα και μετά τα παραπάνω σχόλια δεν θεωρώ οτι στην συγκεκριμένη συνέντευξη χρειάζεται να αναφερθεί κάτι παραπάνω εκτός από αριθμητική αναφορά της δημιουργικής ομάδας της παράστασης. Όποιος παρευρέθει την Κυριάκή στο Παλλάντιουμ ακούγοντας τον εναρκτήριο χαιρετισμό μου στο κοινό και τον επίλογο μου θα παρατήρησε την αναφορά μου, την ευγνωμοσύνη μου και την αναγνώριση στο πρόσωπο των συνεργατών (καθηγητών - χορογράφων). Ταυτόχρονα στο επίσημο πρόγραμμα - φυλλάδιο που μοιράστηκε σε 900 περίπου θεατές υπήρχε αναλυτική και ονομαστική αναφορά στους πάντες που εργάστηκαν για αυτή τη βραδυά (Φωτιστές - Σκηνογράφοι - Dj - Χορηγοί - Σεναριογράφοι - Ερμηνευτές -Μόδιστροι και πολλοί ακόμα σημαντικοί για μένα και την διετέλεση της παράστασης παράγοντες. Ποτέ, δεν θέλω να προκαλώ, να εκμεταλλέυομαι και να υπονομεύω την στήριξη των συνεργατών μου.

    Με εκτίμηση
    Κατούνας Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τη μια ευχαριστείτε για το "προστατευτικό τείχος" αλλά από την άλλη "κάθε παρατήρηση σημαντική και δεκτή", αλλά και πάλι "χωρίς να απολογούμαι". Τελικά για να καταλάβω, κρίνεται ιδιοτελή και κακόβουλη την παρατήρηση μου, κε Κατούνα? Γιατί προφανώς μόνο ευπρόσδεκτη δεν είναι...

      Διαγραφή
  5. Ως θεατής έχω να πω... ένα μεγάλο μπράβο και τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κ.Κατούνα! Μπορεί να μην είναι σκηνοθέτης, αλλά ούτε κανονικός σκηνοθέτης-επαγγελματίας δε θα έκανε τη δουλειά του κ.Κατούνα! Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό, ταξιδέψαμε σε μια άλλη εποχή, τα παιδιά ήταν όλα καταπληκτικά και το σκεπτικό και το στήσιμο του Musical ήταν μοναδικό... ήταν απλά ένα ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ!!!! Δε νομίζω αγαπητέ άγνωστε ο σκοπός αυτής της παράστασης να ήταν η προβολή του κ.Κατούνα, της Αλίκης, των ερμηνευτών και του αφηγητή! Σκοπός ήταν 250 άτομα να μαγέψουν και να ταξιδέψουν το κοινό! Και το πέτυχαν! Αν ο κ.Κατούνας είχε καβαλήσει το καλάμι (όπως λες) δε θα χόρευε σε μία και μόνο χορογραφία -όπως στη χτεσινή παράσταση- αλλά σε πολύ περισσότερες!! Το τάλεντο του άλλου όμως μπορείς να το καταλάβεις και από ένα χορό που διαρκεί 2 λεπτά! Τουλάχιστον 950 άτομα αυτό κατάλαβαν! Αν ήσουν στη χθεσινή παράσταση θα έβλεπες ότι υπήρχαν προγράμματα και αναφερόντουσαν όλοι για την πολύτιμη βοήθεια και συνεισφορά τους! Επίσης, πιστεύω πως το Ανώνυμος πειράζει. Όσο για την κοπέλα που υποδυόταν την Αλίκη και μερικοί από τους ερμηνευτές αποτελούν παιδιά της σχολής και σκοπός τους ήταν να μας οδηγήσουν σ' έναν κόσμο μαγικό, διαφορετικό και όχι να προβληθούν! Αααα και κάτι τελευταίο... εφόσον δεν ανήκεις σε καμία σχολή και δεν ξέρεις από χορό πώς μπορείς και κρίνεις;;; Όσοι δεν είμαστε χορευτές λέμε απλά τη γνώμη μας... Κρίνουν αυτοί που είναι άξιοι και επαγγελματίες! Αλλά βέβαια και κλασσικά... όταν ζηλεύουμε τους άλλους και δεν έχουμε τη δυνατότητα συμμέτοχης σε ανάλογες παραστάσεις, προσπαθούμε να τις μειώσουμε και τις θεωρούμε "γιορτούλες" αφού φυσικά δεν έχουμε τα κότσια, την επιμονή, την υπομονή και το ταλέντο να οργανώσουμε και να βγάλουμε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία παρόμοιες παραστάσεις. Βέβαια...καλά κάνεις και τα λες όλα αυτά γιατί μ' αυτόν τον τρόπο καταλαβαίνουμε πόσο επιτυχία είχε η παράσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σας, "Ανώνυμε"!
      Το "δεν ανήκω σε καμία σχολή, δεν έχω κάνει ποτέ μου χορό σε σχολή" το εκλαμβάνεται πως δεν γνωρίζω χορό? Αν προσέξατε τα γραφόμενα μου και δεν μπήκατε απλά στη διαδικασία να υποστηρίξετε "ανώνυμα" (που όντως εμένα δεν με πειράζει!), δεν έκρινα το χορευτικό κομμάτι! Αλλά και να το έκανα. Πρέπει να ανήκω σε σχολή για να κρίνω κάτι? Αν ήταν έτσι κανείς μας δεν θα έπρεπε να παρακολουθεί θέατρο, κινηματογράφο, να του αρέσει η φωτογραφία και πάει λέγοντας, μιας και πόσοι από εμάς μπορεί να έχουμε πάει σε κάποια ανάλογη σχολή! Προφανώς με γνωρίζεται, γιατί με κρίνεται ως "ανάξιο και ερασιτέχνη" (θα περάσω να πιούμε καφέ καμία μέρα! Χαθήκαμε!) Όπως και προφανώς γνωρίζεται σε τι δρώμενα έχω συμμετάσχει ή τι έχω κάνει γενικότερα! Σκοπός μου δεν ήταν να πλήξω την παράσταση. Αν επαναλαμβάνω διαβάσατε τα γραφόμενα μου, θα βλέπατε που είναι οι ενστάσεις μου! Οπότε την επόμενη φορά διαβάστε καλύτερα σε τί θέλετε να αντιπαρέρθετε!

      Διαγραφή
  6. Θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η συζήτηση! Όσοι ήταν την Κυριακή στην παράσταση άκουσαν τα θερμά ευχαριστήρια του κ.Κατούνα προς όλους όσους βοήθησαν στην παράσταση, γι' αυτό είναι ανούσιο να σχολιάζεις αρνητικά εφόσον δεν ήσουν παρών και από μόνος σου θεωρείσαι ανάξιος και ερασιτέχνης με τον τρόπο που απαντάς...Δεν έχω σκοπό να συνεχίσω τη συζήτηση γιατί δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο όσο ίσως να έχεις εσύ. Δεν έχω να πω κάτι άλλο... απλά και πάλι συγχαρητήρια στον κ.Κατούνα και σε όλα τα παιδιά της σχολής Burn the floor!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.