Headlines News :

Ταινίες της Εβδομάδας (15.03.2012 - 21.03.2012)

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 3:36 μ.μ.

Καλά ε; Τά 'μαθες;  Ήρθαν 4 καινούριες ταινίες, φύγαν 3. Και τι ταινιες!!! Σου χω "Πεντάμορφη και το τέρας" λέμε, "Το χρονικό" λέμε, "Το τελικό χτύπημα" λέμε και "Ταξίδι 2" λέμε... Με πόνο και λύπη αποχωριζόμαστε την Barbie, το Cars2 και το Αυτο θα πει πόλεμος. Τι να πει κανείς;! Θα τα καταπιούμε και αυτό το ποτήρι... Πάμε να δούμε τι θα δούμε... 

Οι ταινίες και το πρόγραμμα παρακάτω: 


ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ 
Ο καταξιωμένος Ισλανδός ηθοποιός και σκηνοθέτης Μπαλτάζαρ Κορμάκουρ (Μολυσμένο Αίμα, Η Θάλασσα) σκηνοθετεί τον υποψήφιο για Όσκαρ Μαρκ Γουόλμπεργκ και την Κέιτ Μπέκινσεϊλ στο Χολιγουντιανών προδιαγραφών remake του ισλανδικού αστυνομικού θρίλερ Ρέικιαβικ - Ρότερνταμ με πρωταγωνιστή έναν πρώην διαβόητο λαθρέμπορο που προσπαθεί να μπει (αλλά και να παραμείνει) στον ίσιο δρόμο παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει εργαζόμενος σε εταιρεία security. Οι πειρασμοί όμως είναι πολλοί, ακόμα και από το οικογενειακό περιβάλλον...


Σκηνοθεσία: Μπαλτάσαρ Κορμάκουρ
Πρωταγωνιστούν:
Μαρκ Γουόλμπεργκ, Κέιτ Μπέκινσεϊλ, Μπεν Φόστερ, Τζιοβάνι Ριμπίσι
Κατηγορία:
Δράσης
Διάρκεια:
109'
Επίσημος Τίτλος:
CONTRABAND
Trailer: Contraband


ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ
Τρεις φίλοι και συμμαθητές του γυμνασίου κάνουν μια απίστευτη ανακάλυψη που θα τους οδηγήσει να αναπτύξουν υπερφυσικές δυνάμεις. Καθώς μαθαίνουν σταδιακά να ελέγχουν τις καινούργιες τους ικανότητες οι ζωές τους αρχίσουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο, και οι ίδιοι να κυριεύονται από τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού τους.
Σκηνοθεσία: Τζος Τρανκ
Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Τζόρνταν, Μάικλ Κέλι, Ντέιν Ντε Χάαν, Άσλεϊ Χίνσοου, Άλεξ Ράσελ.
Κατηγορία: Επιστημονική Φαντασία
Διάρκεια: 84' 
Επίσημος Τίτλος: Chronicle
Trailer: Chronicle


ΤΑΞΙΔΙ 2: ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΝΗΣΙ 3D
Η ιστορία ξεκινάει όταν ο Σον λαμβάνει ένα κωδικοποιημένο σήμα κινδύνου από ένα μυστηριώδες νησί, το οποίο δεν υπάρχει σε κανέναν χάρτη – ένα νησί με περίεργα όντα, βουνά από χρυσό, θανατηφόρα ηφαίστεια και πολλά εντυπωσιακά μυστικά. Ο πατριός του, βλέποντας ότι δεν μπορεί να τον αποτρέψει, θα αποφασίσει να τον συνοδεύσει στην αποστολή του. Μαζί με έναν πιλότο ελικοπτέρου και την πανέμορφη και ξεροκέφαλη κόρη του, θα αρχίσουν, να αναζητούν το νησί, να σώσουν τον μοναδικό κάτοικο του και να φύγουν πριν τα σεισμικά, ωστικά κύματα εξαφανίσουν το νησί και τους θησαυρούς του μια για πάντα.
Σκηνοθεσία: Μπραντ Πέιτον
Πρωταγωνιστούν:
Τζος Χάτσερσον, Ντουέιν Τζόνσον, Μάικλ Κέιν, Βανέσα Χάτζενς, Λούις Γκάζμαν, Κριστίν Ντέιβις
Κατηγορία:
Περιπέτεια
Διάρκεια:
94'
Επίσημος Τίτλος:
JOURNEY 2: THE MYSTERIOUS ISLAND
Trailer:  JOURNEY 2: THE MYSTERIOUS ISLAND


Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ (ΜΕΤΑΓ/ΜΕΝΟ) 3D 
Η Μπελ μια έξυπνη και πέντε φορές όμορφη κοπέλα βρίσκεται εγκλωβισμένη στο κάστρο ενός πρίγκιπα που ένα ξόρκι έχει μεταμορφώσει σε πραγματικό Τέρας . Για να λυθούν τα μάγια, το Τέρας πρέπει να κατακτήσει την Μπελ, προτού το μαγεμένο τριαντάφυλλο χάσει και το τελευταίο του πέταλο. Εντωμεταξύ, η Μπελ κερδίζει την εκτίμηση και την καρδιά του μαγεμένου προσωπικού του κάστρου, ενώ τελικά τη δική της καρδιά κλέβει το τέρας. Άλλωστε, όπως συμβαίνει στα παραμύθια που σέβονται το κοινό τους, κάτω από την αποκρουστική εμφάνιση του το Τέρας κρύβει έναν αληθινό πρίγκιπα.
Σκηνοθεσία:
Κατηγορία:
Animation
Διάρκεια:
84'
Επίσημος Τίτλος:
BEAUTY & THE BEAST GR 3D
Trailer: BEAUTY & THE BEAST GR 3D


ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 
Βασισμένη στο πρώτο μυθιστόρημα του Χάντερ Σ. Τόμσον, στην μακρά και διακεκριμένη καριέρα του, η ταινία «Μεθυσμένο Ημερολόγιο» θα μας διηγηθεί την ιστορία του δημοσιογράφου Πολ Κεμπ (Τζόνι Ντεπ). Κουρασμένος από τη φασαρία και την τρέλα της Νέας Υόρκης και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της μετά-Αϊζενχάουερ εποχής, ο Κεμπ ταξιδεύει στο γαλήνιο νησί του Πουέρτο Ρίκο, για να εργαστεί σε μια τοπική εφημερίδα, στην San Juan Star, που διευθύνει ο ξεπεσμένος αρχισυντάκτης Λότερμαν (Ρίτσαρντ Τζένκινς). Υιοθετώντας την βυθισμένη στο ρούμι ζωή που περιγράφει ο Χέμινγουεϊ στο «The Lost Generation», ο Πολ πολύ σύντομα θα ερωτευτεί παράφορα την Σενό (Άμπερ Χερντ), την ελκυστική, αμερικανικής καταγωγής μνηστή του Σάντερσον (Άαρον Έκχαρτ), ενός επιχειρηματία που ασχολείται με σκοτεινές κτηματομεσιτικές υποθέσεις.
Σκηνοθεσία: Μπρους Ρόμπινσον
Πρωταγωνιστούν:
Τζόνι Ντεπ, Άαρον Έκχαρτ, Άμπερ Χερντ, Μάικλ Ρισπόλι, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Τζιοβάνι Ριμπίζι
Κατηγορία:
Κωμωδία
Διάρκεια:
120'
Επίσημος Τίτλος:
THE RUM DIARY
Trailer: The Rum Diary 
 
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ
Ο Τζον Κάρτερ ένας πρώην λοχαγός του αμερικανικού στρατού, κουρασμένος από τον πόλεμο, μεταφέρεται με ανεξήγητο τρόπο στον πλανήτη Άρη (Μπαρσούμ για τους γηγενείς), όπου θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια επικών διαστάσεων διαμάχη μεταξύ των κατοίκων του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων του Ταρς Τάρκας και της σαγηνευτικής Πριγκίπισσας Ντέτζα Θόρις. Σε έναν κόσμο στα πρόθυρα της κατάρρευσης, ο Κάρτερ ανακαλύπτει ξανά την ανθρωπιά του όταν συνειδητοποιεί ότι η επιβίωση του Μπαρσούμ και των κατοίκων της είναι στα χέρια του.
Σκηνοθεσία: Άντριου Στάντον
Πρωταγωνιστούν:
Τέιλορ Κιτς, Λιν Κόλινς, Σαμάνθα Μόρτον, Μαρκ Στρονγκ, Σιάραν Χιντς, Ντομινίκ Γουέστ, Τζέιμς Πιουρφόι, Πόλι Γουόκερ, Μπράιαν Κράνστον, Τόμας Χέιντεν Τσερτς, Γουίλεμ Νταφό
Κατηγορία:
Περιπέτεια Φαντασίας
Διάρκεια:
120'
Επίσημος Τίτλος:
JOHN CARTER 3D
Trailer: Jonh Carter  
 
ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ
Ο βραβευμένος με Όσκαρ – ελληνικής καταγωγής - Αλεξάντερ Πέιν (“Sideways”) διασκευάζει αυτή τη φορά για τον κινηματογράφο το ομώνυμο μυθιστόρημα της Κάουι Χαρτ Χάμινγκς και συνεργάζεται με τον Τζορτζ Κλούνι. Συμπρωταγωνιστούν η Τζούντι Γκριρ (“Love and Other Drugs”), ο Μπο Μπρίτζες (“Max Payne”) και ο Μάθιου Λίλαρντ (“Scream”).
Ο Ματ Κινγκ, ένας αδιάφορος σύζυγος και πατέρας δύο κοριτσιών, αναγκάζεται να επανεξετάσει το παρελθόν και να δει το μέλλον με διαφορετική ματιά, όταν η σύζυγός του τραυματίζεται σοβαρά σε ένα ατύχημα με ένα σκάφος. Το γεγονός αυτό οδηγεί στη δημιουργία μιας ουσιαστικής σχέσης του Ματ με τις κόρες του, ενώ ταυτόχρονα έρχεται αντιμέτωπος με σημαντικά διλήμματα.
Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Πέιν
Πρωταγωνιστούν:
Τζορτζ Κλούνι, Τζούντι Γκριρ, Μπο Μπρίτζες, Μάθιου Λίλαρντ
Κατηγορία:
Κοινωνική
Διάρκεια:
115'
Επίσημος Τίτλος:
THE DESCENDANTS
Trailer: The Descendants  

THE GREY
Μετά από ένα αεροπορικό ατύχημα στα παγωμένα βουνά της Αλάσκα, μια ομάδα σκληροτράχηλων εργατών θα έρθει αντιμέτωπη με τον απόλυτο κίνδυνο. Η παγωνιά και τα τραύματα τους από το ατύχημα, είναι τα λιγότερα που θα πρέπει να τους απασχολούν, καθώς μια αγέλη πεινασμένων λύκων παρακολουθεί την κάθε τους κίνηση έτοιμη να τους κατασπαράξει. Ο χρόνος τους περιορισμένος και τα εφόδια τους λίγα. Όμως η δύναμη ψυχής και οι ηγετικές ικανότητες του αρχηγού τους, Λίαμ Νίσον, είναι τα μόνα όπλα που έχουν για να αντιμετωπίσουν τη φονική επίθεση των «γκρίζων δολοφόνων» που καραδοκούν σε κάθε τους στραβοπάτημα.
Σκηνοθεσία: Τζο Κάρναχαν
Πρωταγωνιστούν:
Ντέρμοτ Μαλρόνι, Λίαμ Νίσον, Τζο Άντερσον, Φρανκ Γκρίλο, Τζέιμς Ντέιλ
Κατηγορία:
Περιπέτεια
Διάρκεια:
117'
Επίσημος Τίτλος:
THE GREY
Trailer: The grey 
 
Η ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ 
Ένα εκπληκτικό πορτραίτο της Μάργκαρετ Θάτσερ, της πρώτης και μοναδικής γυναίκας πρωθυπουργού της Βρετανίας. Σκηνοθετεί η Φιλίντα Λόιντ ("Mamma Mia!") και πρωταγωνιστεί - σε μια ερμηνεία που θα συζητηθεί - η βραβευμένη με Όσκαρ Μέριλ Στριπ. Το ρόλο του συζύγου της, Ντένις, έχει αναλάβει ο Τζιμ Μπρόουντμπεντ ("Another Year").
Μια από τις πιο διάσημες και με μεγάλη επιρροή γυναίκες του 20ου αιώνα, η “Σιδηρά Κυρία” Μάργκαρετ Θάτσερ, έρχεται από το πουθενά για να σπάσει τους φραγμούς του φύλου και της κοινωνικής τάξης, και να επικρατήσει σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο. Μια μοναδική ιστορία για την εξουσία και το τίμημά της.
Σκηνοθεσία: Φιλίντα Λόιντ
Πρωταγωνιστούν:
Μέριλ Στριπ, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ, Χάρι Λόιντ, Ίαν Γκλεν
Κατηγορία:
Βιογραφικό
Διάρκεια:
105'
Επίσημος Τίτλος:
THE IRON LADY
Trailer: The Iron Lady  

Γάτος Σπιρουνάτος

Ο μικρόσωμος και μόνιμα ερωτοχτυπημένος Γάτος Σπιρουνάτος, χρήζεται πρωταγωνιστής σε μια ταινία όλη δική του γιατί, μπορεί να τον γνωρίσαμε δίπλα στον ένα και μοναδικό Σρεκ, αλλά καιρός δεν είναι να μάθουμε επιτέλους από πού κρατάει η σκούφια ή μήπως να λέγαμε καλύτερα οι μπότες του; Ποιο είναι άραγε το ποιόν και παρελθόν του ψιψίνου που ομολογουμένως κλέβει την παράσταση άμα τη εμφανίσει, πόσο μάλλον όταν προσπαθεί με τη βοήθεια του Χάμπτι Ντάμπτι και της Κίτι της Ελαφροπατούσας να κλέψουν τη Χήνα με τα Χρυσά Αυγά ενώ την ίδια στιγμή εκείνος καλείται να αποφύγει τα βέλη του έρωτα;
Πρωτότυπος Τίτλος: Puss in Boots
Σκηνοθεσία: Κρις Μίλερ
Διάρκεια: 90 λεπτά
Είδος: Κινούμενα σχέδια

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΕΔΩ...
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.