Headlines News :

Πανόραμα Δαλματικών Ακτών μέσω Σερβίας.

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 19 Μαΐου 2013 2:37 π.μ.

Βόλος.

8 - 15 Ιουλίου 2013.

8ήμερη εκδρομή ετοιμάζει ο Φυσιολατρικός Όμιλος Βόλου για τον μήνα Ιούλιο στις Δαλματικές ακτές μέσω Σερβίας. Το πρόγραμμα όπως έχει καθοριστεί περιλαμβάνει: 

08/07 - 1η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΛΟΣ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ - ΔΥΡΡΑΧΙΟ.
Αναχώρηση το πρωί από το Βόλο με προορισμό τα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας (Κρυσταλλοπηγή) με ενδιάμεσες στάσεις. Θα περάσουμε την Κορυτσά, το Πόγραδετς, το Λιμπράζντ, το Ελμπασάν, την Προγκοζίν για να καταλήξουμε στην πόλη του Δυρραχίου. Άφιξη στο Δυρράχιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

09/07 - 2η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΥΤΒΑ – ΚΟΤΟΡ – ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τα Σύνορα Αλβανίας - Μαυροβουνίου (Μουριζάν – Σουκόμπιν) περνώντας τις πόλεις Βόρε, Λέζε, Σκόντερ. Στάση για καφέ. Στο Μαυροβούνιο θα περάσουμε το Ούλσινιτς. Θα δούμε το ένα και μοναδικό λιμάνι του Μαυροβουνίου, το Μπάρ και θα έχουμε την πρώτη επίσκεψή μας σε ένα από τα πιο μεγάλα τουριστικά θέρετρα , την Μπούτβα. Περιήγηση / ξενάγηση και ελεύθερος χρόνος για το μεσημεριανό μας φαγητό. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας φθάνοντας στην πόλη του Κότορ. Περιήγηση και ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουμε για τα σύνορα Μαυροβουνίου - Ερζεγοβίνης. Άφιξη στην πόλη Τρέμπινιε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

10/07 - 3η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ.

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το διαμάντι των Δαλματικών Ακτών, την παλιά πόλη του Ντουμπρόβνικ. Θα ξεναγηθούμε σε αυτήν, η οποία καταστράφηκε στον τελευταίο πόλεμο το 1991 και μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η UNESCO κατάφερε να την ανοικοδομήσει και να ανθεί πάλι ο τουρισμός της μέχρι και σήμερα. Θα δούμε το παλιό φαρμακείο, την εκκλησία του Αγίου Σώστη, το μοναστήρι των Φραγκισκανών, την εκκλησία του Αγίου Βλάσσιου, το άγαλμα του Ορλάντο, την μεγάλη και μικρή κρήνη του Ονούφριου ντε λα κάβα, το μεγάλο Σπόντζα, τον πύργο του ρολογιού, το παλιό δημαρχείο, την εκκλησία της Παναγίας και την Ορθόδοξη εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Ελεύθερος χρόνος για τις αγορές σας, να απολαύσουμε τον καφέ σας στα γραφικά στενάκια της παλιάς πόλης και το μεσημεριανό μας φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην πόλη Τρέμπινιε. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

11/07 - 4η ΗΜΕΡΑ: ΣΠΛΙΤ – ΤΡΟΓΚΙΡ – ΖΑΝΤΑΡ.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση από την πόλη του Σπλίτ και του Τρογκίρ. Στην πόλη Σπλίτ θα περιηγηθούμε στο ανάκτορο του Διοκλητιανού, βλέποντας το άγαλμα του Μάρκο Μάρουλιτς, την πλατεία του λαού, το εκκλησάκι της Παναγίας, το άγαλμα του επισκόπου του Γρηγορίου του Νίν, την εκκλησία του Αγίου Δόμνιου, την παλιά αγορά. Ελεύθερος χρόνος. Επόμενη επίσκεψη στην πόλη του Τρογκίρ, το λεγόμενο Τραγούριον, η πόλη των Τράγων, όπως ονομαζόταν από τους Ρωμαίους. Θα δούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Λαυρεντίου, την παλιά Λότζια, το παλιό δημαρχείο, το μέγαρο Τσίπικο, την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, την πύλη της Θάλασσας, την παλιά ψαραγορά, την μονή των Βενεδικτίνων, τον πύργο του Αγίου Μάρκου και το κάστρο του Καμερλένγκο. Ελεύθερος χρόνος. Άφιξη στην ευρύτερη περιοχή του Ζαντάρ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην πόλη Ζαντάρ. Δείπνο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

12/07 - 5η ΗΜΕΡΑ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ.

Πρωινό και αναχώρηση για την κεντρική Κροατία, για τον Εθνικό Δρυμό Πλίτβιτσε όπου αποτελείται από 16 διαφορετικές λίμνες, οι οποίες η μία χύνεται μέσα στην άλλη. Πεζοπορία ανάμεσα σε καταρράκτες και λίμνες ή περιήγηση σε αυτές με τρενάκι, βάρκες και περπάτημα. Ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για την πανέμορφη πόλη της Κροατίας, την πόλη του Ζάγκρεμπ. Περιήγηση στο κέντρο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη πόλη Ζάγκρεμπ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

13/07 - 6η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΜΝΗ ΜΠΛΕΝΤ – ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Σλοβενία. Επίσκεψη στη λίμνη Μπλέντ, μόλις 60 χλμ από το Βίλαχ της Αυστρίας. Θα μπορέσουμε να περπατήσουμε γύρω από την λίμνη, να πάρουμε το τρενάκι ή να κάνουμε τη βαρκάδα μας φτάνοντας στο εκκλησάκι της Παναγίας, που βρίσκεται στο κέντρο της λίμνης. Θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το παραδοσιακό γλυκό της περιοχής, την κρέμα ρεζίνα. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της Σλοβενίας, τη Λιουμπλιάνα. Ξενάγηση πόλεως και ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην πόλη του Ζάγκρεμπ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

14/07 - 7η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ.

Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σερβίας, το περίφημο Βελιγράδι. Περιήγηση / ξενάγηση και ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για αγορές και φαγητό. Συνεχίζουμε για την πόλη του Κρούσεβατς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

15/07 - 8η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ – ΒΟΛΟΣ.
Πρωινό και αναχώρηση για τα σύνορα Σερβίας – Σκοπίων. Με ενδιάμεσες στάσεις, διέλευση των συνόρων των Ευζώνων και άφιξη στο Βόλο αργά το βράδυ.

Σημείωση: Η ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 11/7/2013 (4η ΗΜΕΡΑ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΒΟΝΤΙΤΣΕ.
Τιμη 430€.

Περισσότερες πληροφορίες:
Φυσιολατρικός Όμιλος Βόλου "Ο Παν".
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΚΩΝ ΕΚΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1934
ΓΡΑΦΕΙΑ: ΣΟΛΩΝΟΣ 2 Τηλ. 24210-24290
Τ.Κ 38333 ΒΟΛΟΣ
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.