Headlines News :

Διαγωνισμός για το Μιούζικαλ "ΥΠΕΡπαραγωγής".

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 1 Απριλίου 2013 2:42 π.μ.

Μπείτε στην κλήρωση του ArtandCity.gr για μια ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για το μιούζικαλ της χρονιάς!!!

Ο Πολιτιστικός Οδηγός ArtandCity.gr σάς προτείνει το μιιούζικαλ
"ΥΠΕΡπαραγωγής..." από την ομάδα ZouburlesQue και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας από 21 έως 28 Απριλίου 2013 και ώρα 9μμ.


Γι΄αυτό και σας προσφέρει 1 ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Ένα like αρκεί για να δείς την πιο ανατρεπτική, την πιο μουσική, την πιο χορευτική παράσταση της χρονιάς που μας ετοίμασαν περισσότεροι από 50 καλλιτέχνες!
 
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να να γίνετε μέλος στην ομάδα μας ή στη σελίδα μας στο Facebook και να πατήσετε "like" στην αντίστοιχη εικόνα του διαγωνισμού.

Η προθεσμία λήγει την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 23:59 οπότε θα γίνει και η ηλεκτρονική μας κλήρωση και οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα.

Για εσάς που δεν έχετε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης μπορείτε να μας αποστείλετε e-mail στη διεύθυνση info@artandcity.gr με την ένδειξη "Για το διαγωνισμό ΥΠΕΡπαραγωγής" και τα στοιχεία σας για την περεταίρω επικοινωνία.
Μοιραστείτε το :

2 σχόλια:

  1. Οι συμμετοχές στο διαγωνισμό του ArtandCity.gr για μια ΔΙΠΛΗ προσκληση για το μιούζικαλ της χρονιας "ΥΠΕΡπαραγωγής" ήταν όντως πολλές!!! Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή! Μην ξεχνάτε πως συνεχίζεται η προπώληση στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας καθημερινά 12 - 2 μμ και 6-9μμ. H νικήτρια του διαγωνισμού μας είναι η Άσπα Παπαρίζου! Συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.