Headlines News :

Μουσική βραδιά.

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 12:03 μ.μ.

Λάρισα.
Σάββατο 9 Μαρτίου 2013. 

Με έργα για πιάνο, κλαρινέτο, φαγκότο.


Μια ξεχωριστή συναυλία με έργα κλασικής μουσικής φιλολογίας θα δοθεί από τρεις καλλιτέχνες της Λάρισας που είναι παράλληλα και καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας το ερχόμενο Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 και ώρα 20:30.


Οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες – καθηγητές του ωδείου, παράλληλα με το εκπαιδευτικό τους έργο, μελετούν συστηματικά αναπτύσσοντας τις δεξιοτεχνικές και ερμηνευτικές τους ικανότητες, με αποτέλεσμα να πραγματοποιούν συχνά μουσικές εκτελέσεις σπουδαίων έργων μεγάλων συνθετών του κλασικού ρεπερτορίου της μουσικής.

Διαπρέπουν στο χώρο της μουσικής όπως εμφανίζονται τακτικά ως σολίστες, είτε σε συναυλίες μουσικής δωματίου, είτε ως μέλη των μουσικών συνόλων του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Καθώς και οι ίδιοι εκπληρώνουν την ανάγκη τους για προσωπική έκφραση μέσω της μουσικής προσφέρουν απολαυστικές μουσικές στιγμές στο κοινό της πόλης και με τις ζωντανές εκτελέσεις αυτών των σπουδαίων έργων, έχουν ως στόχο επίσης να μεταδώσουν την αγάπη τους για τη μουσική και στους νεαρούς μαθητές του ωδείου.

Στη συναυλία όσοι την παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις δυνατότητες των οργάνων και την πανδαισία των ηχοχρωμάτων που παράγουν τα μουσικά όργανα όταν συνδυάζονται μεταξύ τους.

Οι μουσικοί που συμμετέχουν είναι: Αριάδνη Δημητρίου (πιάνο), Ευδοξία Καραμανώλη - Αποστολίδου (φαγκότο), Στέλιος Κοτρώτσιος (κλαρινέτο).

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Info:
Μουσική βραδιά.
Σάββατο 9 Μαρτίου 2013, 8:30μμ.
Αίθουσα Συναυλιών Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.
Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.