Headlines News :

Συναυλία μουσικής δωματίου.

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 4:02 π.μ.

Βόλος.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013.

Η πιανίστα Έφη Παπαθωμαϊδη και η βιολονίστρια της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, Μαργαρίτα Πλεστη, εμφανίζονται την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 στην αίθουσα συναυλιών του ωδείου ''Φίλιππος Νάκας''. Θα ερμηνεύσουν 3 από τα απαιτητικότερα έργα μουσικής δωματίου για βιολί και πιάνο.

Συγκεκριμένα την σονάτα σε ρε μείζονα του J.M. Leclair,την 2η σονάτα του J.Brahms και την 3η σονάτα του R. Schumann, ένα ιδιαίτερα δύσκολο κ γι αυτό σχετικά άγνωστο έργο, σε πρώτη εκτέλεση.

Η Μαργαρίτα Πλεστη, τελείωσε με άριστα και 1ο βραβείο την Ακαδημία Μουσικής Τιράνων και εδω και 20 χρόνια, ζει στην Ελλάδα και είναι μόνιμο μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Εχει δώσει συναυλίες, εκτός από την Ελλάδα, στην Αυστρία, Γερμανία, Τουρκία, Κύπρο. Η Έφη Παπαθωμαίδη, από τον Βόλο, καθηγήτρια πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο, σπούδασε στο Ωδείο Αθηνών, στο Ευρωπαϊκό Ωδείο Παρισιού στην Γαλλία, και στην Εcole Normale Superieure de Musique. Εχει δώσει συναυλίες και ρεσιτάλ στην Γαλλία, Ιταλία, Βουλγαρία, Γερμανία.

Η συναυλία διοργανώνεται από την Κρατική ορχήστρα Αθηνών. Την Δεύτερα 1η Απριλίου, οι 2 καλλιτέχνιδες σε σύμπραξη με τον κορνιστα Βαγγελη Σκουρα,1ο κορυφαίο Κ.Ο.Α, θα δώσουν συναυλία στον Βόλο, στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου.


Info:
Συναυλία Μουσικής Δωματίου.
Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013.
Αίθουσα Συναυλιών Ωδείου Φίλιππος Νάκας, Βόλος.
Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.