Headlines News :

Κινηματογραφική λέσχη σε δημοτικό σχολείο.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 12:19 μ.μ.

Λάρισα. 

Πρώτη προβολή στις 7 το απόγευμα της Κυριακής 31 Μαρτίου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού σχολείου Λάρισας, μετά από την τόσο πετυχημένη διοργάνωση της αποκριάτικης γιορτής του που έγινε στο χώρο του σχολείου, θέλοντας να ευχαριστήσει την συμμετοχή και την αποδοχή των μαθητών αλλά και των γονιών, ξεκινά την λειτουργία της κινηματογραφικής λέσχης με την ελπίδα να προβάλλονται ταινίες σε εβδομαδιαία βάση, μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, κάθε Κυριακή.

Την πρώτη μας αυτή προβολή και ευχαριστούμε πολύ για αυτό, θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Νίκος Αρτινός γνωστός κριτικός κινηματογράφου, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου (Π.Ε.Κ.Κ.) και της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου (FIPRESCI), προλογίζοντας την ταινία που επιλέχθηκε για να προβληθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 στις 7μμ. 

Η πρώτη ταινία που επιλέξαμε θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη και για τους μικρούς και για τους μεγάλους και θα μας κρατήσει ευχάριστη συντροφιά μέχρι το τέλος της.
 
Οι προβολές θα γίνονται στο χώρο του γυμναστηρίου που παραχωρήθηκε από τον Διευθυντή του σχολείου κο Ηλία Θεοδώρου και αξίζει να αναφερθεί η συνεργασία και η αμέριστη συμπαράσταση του σε όλες τις δράσεις του συλλόγου. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη και ανοικτή για όλους.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.