Headlines News :

Παρουσίαση βιβλίων.

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 26 Μαρτίου 2013 5:03 π.μ.

Τρίκαλα.

Σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου 2013.

Σήμερα Τρίτη και ώρα 5:30 το απόγευμα στο Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων στον Μύλο Ματσόπουλου, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των βιβλίων της Τασούλας Τσιλιμένη «Το κυνήγι της Πρασινοπασχαλίτσας», εικονογράφηση Αιμιλίας Κονταίου (εκδόσεις Διάπλαση) και του Κώστα Μάγου «Ο Τζικικρίκ, ο Κρικικρίκ και η παράξενη χορωδία του δάσους», μια αφηγηματική και μουσική ιστορία με εικονογράφηση της Κατερίνας Χαδούλου και μουσική της Τατιάνας Ζωγράφου (εκδόσεις Καλειδοσκόπιο).


Και τα δύο βιβλία, μέσα από δύο ευχάριστες ιστορίες με πρωταγωνιστές ζωάκια, αναδεικνύουν την αξία της διαφορετικότητας, την αξία της συντροφιάς, της αγάπης και της συνύπαρξης με τον ‘άλλον’.

Η εκδήλωση οργανώνεται από το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων – Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής Μελπομένη Τσίγκρα και συμμετέχουν με δρώμενα τα παιδιά του 20ου νηπιαγωγείου Τρικάλων και του νηπιαγωγείου Παλαιόπυργου και οι εμψυχώτριες - νηπιαγωγοί Κατερίνα Γιαντσελίδου, Γεωργία Βερεντζώτη και Χρυσούλα Παπαστάθη.

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται οι συγγραφείς και τα παιδιά μαζί με το κοινό θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους για την εμπειρία συγγραφής βιβλίων για παιδιά, για το ζήτημα της διαφορετικότητας η/και για το πως η διαφορετικότητα αναπαριστάνεται στα βιβλία παιδικής λογοτεχνίας που απευθύνονται σε παιδιά μικρής ηλικίας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, νηπιαγωγούς και δασκάλους, σε γονείς παιδιών δημοτικού και νηπιαγωγείου και σε όσους ενδιαφέρονται για την παιδική λογοτεχνία.

Info:
Παρουσίαση βιβλίων.
Σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου 2013, 5:30μμ.
Μύλος Ματσόπουλου, Τρίκαλα.
Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.