Headlines News :

Smoking and Drinking Cinema.

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 26 Μαρτίου 2013 5:02 π.μ.

Λάρισα.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013.

Υπαρχουν δυο ειδη ανθρωπων που απεχθανονται το Cry Baby, αυτοι που θεωρουν οτι John Waters πουληθηκε στο θεαμα οταν αποφασισε να κανει ταινιες με πραγματικο budget, που δεν συμπεριλαμβανουν κοπροφαγια και αυτοι που επιμενουν οτι ολες οι ταινιες πρεπει να ειναι εργα Τεχνης, σοβαροφανη εργα εικαστικης τελειοτητας.

Ο John Waters ειχε το πρωτο του ραντεβου με τα φωτα της επιτυχιας και της διασημοτητας καπου στα 1972, οταν βγηκε η ταινια του “Pink Flamingos”, μια ταινια-ασκηση κακογουστιας που κερδισε τη φημη της λογω του πρωταγωνιστη της “Divine” και της διαβοητης σκηνης οπου ο προαναφερθεις καταβροχθιζει τα περιττωματα ενος σκυλου. Συνεχισε να κανει ταινιες χαμηλου κοστους, εδραιωνοντας το ονομα του στους κυκλους των cult σκηνοθετων, μεχρι το 1988, οποτε και επηλθε το περασμα του στο Hollywood, λογω της επιτυχιας του “Hairspray”. Τοτε οι σκληροπυρηνικοι οπαδοι του, στραφηκαν εναντιον του, θεωρωντας τον πουλημενο. Ωστοσο ο Waters παντοτε κινουνταν στα ιδια μονοπατια και τα εργα του, παρ’ οτι φαινονται πιο καθαρα και επαγγελματικα, διατηρουν τη φρεσκαδα τους και το παιχνιδιαρικο και ειρωνικο υφος τους.

Ο Wade ‘Cry Baby’ Walker (Johnny Depp) ειναι ο επικεφαλης μιας ομαδας ‘νεαρων ταραξιων’, με την ξεχωριστη ιδιοτητα να χυνει ενα μοναδικο δακρυ οταν κλαιει. Η Allison (Amy Locane) ειναι μια ‘καθως πρεπει’ κοπελα, που ερωτευεται τον Wade και θελει οσο τιποτε να μπει στην παρεα του και να γινει το κοριτσι του. Ομως η Allison ειναι ηδη το κοριτσι του Baldwin (Stephen Mailer), μελος και αυτος της ‘καθως πρεπει’ κοινωνιας της Βαλτιμορης. Οταν η σχεση της με τον Wade γινεται γνωστη, ο Baldwin αποφασιζει να κανει ο,τι χρειαστει, για να την παρει πισω. Και αυτο που χρειαζεται να κανει δεν ειναι καθολου ‘καθως πρεπει’...


Info:
Smoking and Drinking Cinema.
Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013, 9:45 μμ.
Stage Club, Ήρας και Φιλίππου, Λάρισα.
Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.