Headlines News :

Διαγωνισμός ανακύκλωσης για μαθητές.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 4:39 π.μ.

Τρίκαλα.

Γιορτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές, διοργανώνει για δεύτερη φορά ο Δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με τον φορέα του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, βραβεύοντας τις ομάδες μαθητών που θα ανακυκλώσουν τις περισσότερες συσκευασίες.


Μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καλούνται να διαγωνισθούν μέχρι τις 19 Απριλίου, επιστρέφοντας στην ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες, στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που λειτουργεί στον Δήμο Τρικκαίων.

Από τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα ανακύκλωσης, κάθε φορά που θα επιστρέφεται μία συσκευασία, θα εκτυπώνεται αυτόματα το κουπόνι του διαγωνισμού, ενώ τα σχολικά τμήματα που θα συλλέξουν τα περισσότερα κουπόνια θα κερδίσουν δώρα – έπαθλα, όπως ποδήλατα και συσκευές MP4 και MP3 music player.

Στις 22 Απριλίου θα γίνει η ανακήρυξη των σχολικών τμημάτων που θα έχουν πρωτεύσει, ενώ σε όλους του μαθητές θα σταλεί ειδικό ενημερωτικό υλικό καθώς και οι όροι του διαγωνισμού.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.