Headlines News :

Διόνυσος live.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 12:15 μ.μ.

Λάρισα. 

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013.

ΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΣ Θα εμφανιστούν ζωντανά το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 σε ένα acoustic show όπου και θα παρουσιάσουν κομμάτια από τους 3 προσωπικούς τους δίσκους, νέα κομμάτια από τον δίσκο που ηχογραφούν, αλλά και μία αναδρομή σε ελληνικό και ξένο ROCK από την δεκαετία του 60 έως σήμερα.


Μερικές φορές θες να ξεφύγεις από την πεπατημένη της ελληνικής μουσικής, η οποία τώρα τελευταία μάλιστα επαναλαμβάνεται συνεχώς και παντού. Θες να ακούσεις ένα διαφορετικό και αυθεντικό ήχο, πιστό στην «rock παράδοση» που λίγες μπάντες μπορούν να προσφέρουν ακόμη στην Ελλάδα. 

Μια τέτοια μπάντα είναι και οι «Διόνυσος». Mε ρίζες στις αρχές τις δεκαετίας του '90, και όνομα εμπνευσμένο από τις πρώτες σκέψεις του Jim Morrison γύρω από το Dionysos (πριν καταλήξει στο Doors). Πιστοί και ταγμένοι στην καλή rock μουσική, κυκλοφόρησαν μέχρι στιγμής 3 προσωπικά album, όλα σε δικιά τους παραγωγή, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Αυτή τη στιγμή οι μπάντα είναι σε περιοδεία και όπως φαίνεται ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ηχογραφήσουν τον τέταρτο προσωπικό τους δίσκο με τίτλο «Η γη είναι επίπεδη».

Info:
Διόνυσος live.
Σάββατο 30 Μαρτίου 2013, 10:30μμ.
Bedrock, Ξάνθου 15, Λάρισα.
Είσοδος ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.