Headlines News :

Μετά το σανίδι γλέντι και χορός.

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 4:08 π.μ.

Λάρισα.

Σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2013.

Σήμερα το αποκριάτικο πάρτι της Ερασιτεχνικής Σκηνής του ΔΟΠΑΕΛ στις «Μουσικές Διαδρομές».


Ο πρώτος κύκλος των παραστάσεων της Ερασιτεχνικής Σκηνής του ΔΟΠΑΕΛ «Ανδρέας Τσατσαρής» με το έργο του Γρ. Ξενόπουλου «Δεν ειμ’ εγώ» στο αμφιθέατρο του 6ου Λυκείου, έκλεισε και σειρά πλέον, (λίγο πριν την έναρξη των προβών για την συμμετοχή στο πανελλήνιο διαγωνιστικό φεστιβάλ της Καρδίτσας), έχει το γλέντι κι ο χορός.

Σήμερα λοιπόν στις 9.30 μ.μ. η Σκηνή διοργανώνει αποκριάτικο μασκέ – πάρτι, στο μπαρ «Μουσικές Διαδρομές», (επί της πλατείας του Φρουρίου), όπου περιμένει τα μέλη και τους φίλους της για ξέφρενο γλέντι, χορό και διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Θα πρέπει ν’ αναφέρουμε πως η μεγάλη επιτυχία των πρώτων δέκα παραστάσεων, οι θαυμάσιες κριτικές που τις συνόδευσαν και το αυταπόδεικτο τεκμήριο της επιτυχίας τους, (το, σχεδόν καθημερινά, κατάμεστο αμφιθέατρο του 6ου Λυκείου), αφενός μεν αποτέλεσαν την καλύτερη ανταμοιβή για την πολυμελή θεατρική ομάδα του ΔΟΠΑΕΛ, αφετέρου καθιστούν αναγκαία την έκφραση των ολόθερμων ευχαριστιών, των μελών του σχήματος για την ανταπόκριση του θεατρόφιλου κοινού της πόλης μας σε άλλη μια προσπάθειά τους.

Και, φυσικά, έπεται συνέχεια…

Info:
Μετά το σανίδι γλέντι και χορός.
Σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2013, 9:30μμ.
Μουσικές Διαδρομές, Λόφος Φρουρίου, Λάρισα.
Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.