Headlines News :

Μουσικές βραδιές στα Τρίκαλα.

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 3:42 π.μ.

Τρίκαλα.

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 22, 23 και 24 Μαρτίου 2013.

Οι Thelma Blankenship αναμιγνύουν pop μελωδίες με ηλεκτρικούς και ηλεκτρονικούς ήχους και ρυθμούς, χτίζοντας τα κομμάτια τους με samples, λούπες και φωνητικά. Οι live εμφανίσεις τους έχουν ένα πιο δυναμικό χαρακτήρα, με τις κιθάρες, τα laptops, το μπάσο και τα synths να παντρεύουν τη new wave αισθητική με τον χορευτικό ήχο.


Στο ενεργητικό τους έχουν ένα single και ένα EP ως μέρος της τριπλής συλλογής City Campers (The Sound Of Εverything), καθώς και συμμετοχές σε άλλες συλλογές (Radio Lunatica The Space Cadet Z1, Audiobook 5 - Postwave.gr, Believe In Sound - Sonik Magazine).

Επίσης διακρίθηκαν στην δεκάδα του Coca Cola Soundwave Vol. 3 με το κομμάτι τους "Running On", το οποίο συμπεριλήφθηκε στο CD που κυκλοφόρησε με τα περιοδικά Sonik και Soul, κερδίζοντας παράλληλα τις εντυπώσεις με την live εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη.

Info:
Thelma Blankenship.
Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013, 10:30μμ.
Κεντρική Πλατεία Μουσική Σκηνή, Τρίκαλα.
Είσοδος 6€.


Σάββατο 23 Μαρτίου 2013.

Οι Αθηναίοι Infidel ξεκίνησαν το μονοπάτι τους το 2000 ως Womb με τους Γιάννη Πούσιο (φωνητικά), Μάνο Γιακουμάκη (τύμπανα) και Χρήστο Κισατζεκιάν (ex- What’s The Buzz?, νυν Double Treat, μπάσο) να ψάχνουν τη κοινή συνισταμένη των πλούσιων ακουσμάτων τους. 

Μετά από συνεχείς αλλαγές κιθαριστών, η καίρια προσθήκη του Ντένη Κωστόπουλου (Acid Death) προσέδωσε στο σχήμα τη δική του υπογραφή: μια δημιουργική συνύπαρξη του πρωτόλειου heavy metal των αρχιερέων Black Sabbath, της μοναδικότητας των συνεχιστών τους Trouble μα και με ηχοτρόπια φρέσκα, σημερινά που αγγίζουν έως και τους Opeth. 

Με τα “I.Oathbreaker” (EMI-2006) & “King Of Cynical Control” (Venerate-2011) στο ενεργητικό τους, οι Infidel έχουν «ανοίξει» shows για μπάντες όπως οι Orange Goblin, Alabama Thunderpussy, Trouble, Grand Magus, Cathedral, Pentagram κ.α.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη σκηνή της «Κεντρικής Πλατείας» στα Τρίκαλα, με τους Agnes Vein & SideEffect στο πλευρό τους!

Όταν τo punk-rock δεν γερνάει, δεν σταματά και δεν πεθαίνει ποτέ... έρχεται η στιγμή που οι παλιοί θα κοιτάξουν πίσω και θα θυμηθούν, ενώ οι νέοι θα μάθουν και τότε η ιστορία συνεχίζεται...

Info:
Infidel live.
Σάββατο 23 Μαρτίου 2013, 9μμ.
Μουσική Σκηνή Κεντρική Πλατεία, Τρίκαλα.
Είσοδος 5€.


Κυριακή 24 Μαρτίου 2013.

Οι Γκρόβερ ανεβαίνουν στην Κεντρική Πλατεία live stage για να παρουσιάσουν το νέο τους δίσκο με τίτλο "Γέννημα - Θρέμα" αλλά και παλιότερα αγαπημένα τραγούδια τους!

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου του group το 1994, (ο οποίος θα μπορούσε να είναι ο τρίτος ή ο τέταρτος αν αναλογιστεί κανείς πως υπάρχουν από το 1981…) η μπάντα αποφασίζει να αλλάξει συνθετικό προσανατολισμό και να αφήσει οριστικά πίσω του τα αρκετά new wave στοιχεία που υπήρχαν στο ντεμπούτο τους. Έτσι, υιοθετεί περισσότερες καθαρόαιμες ροκ φόρμες με κάποια punk περάσματα στις κιθάρες. Aυτό που κυρίως ήταν οι Γκρόβερ όλη τη δεκαετία του ’80 δηλαδή. Γράφονται αρκετά τραγούδια, τα οποία όμως εκτός από τα live δεν ακούστηκαν πουθενά αλλού, ούτε και φυσικά ηχογραφήθηκαν ποτέ μέχρι τη διάλυσή τους το1998.
Μετά την επανασύνδεσή τους, το 2005 προτεραιότητα δόθηκε στο υλικό που είχε μείνει ακυκλοφόρητο από τη δεκαετία του ’80. Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν οι “Σκληρές Λέξεις” το2010. 3 χρόνια έπειτα, ήρθε η σειρά των υπόλοιπων τραγουδιών που γράφτηκαν μέσα στη δεκαετία του ’90 να ηχογραφηθούν και να κυκλοφορήσουν σε LP από την Labyrinth of thoughts, σε συνεργασία με την Wipe out.

Hμερομηνία κυκλοφορίας: 5 Μαρτίου.
500 αριθμημένα αντίτυπα. Τα πρώτα 250 σε λευκό βινύλιο, τα υπόλοιπα σε μαύρο. Όλη η έκδοση θα συνοδεύεται από δωρεάν cdr, καθώς ξεχωριστή κυκλοφορία σε ψηφιακή μορφή δεν πρόκειται να υπάρξει.

Track list: Τίποτα δεν θ’ αλλάξει / Φόνισσα τύχη / Γέννημα θρέμμα / Ξανά / Ο νικητής / Κατακτητές του θέρους / Φαντασία / Η πόρτα της ζεστασιάς / Εμείς / Ψέματα σου λένε / Μια σταλιά η Θεσσαλονίκη.

Info:
Γκρόβερ live.
Κυριακή 24 Μαρτίου 2013, 9:30μμ.
Κεντρική Πλατεία Μουσική Σκηνή, Τρίκαλα.
Είσοδος 7€.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.