Headlines News :

4μηνο σεμινάριο καλλιτεχνικής φωτογραφίας.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 4:01 π.μ.

Βόλος.

Από τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013.

Ξεκινά τη Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου και ώρα 6μμ στον Πολυχώρο Τέχνης, 4μηνο Σεμινάριο καλλιτεχνικής φωτογραφίας, με εισηγητή τον ΜΑ Καθηγητή Φωτογραφίας της International Art Academy Γιάννη Στρατουδάκη.

Το σεμινάριο αυτό, που θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα, την ίδια ώρα, καλύπτει μια πλήρη γκάμα πληροφοριών για την τέχνη, τεχνική και ιστορία της Φωτογραφίας αλλά και των κοινωνικών της προεκτάσεων.

Το Σεμινάριο χωρίζεται σε 15 αυτοτελείς ενότητες - (2ωρα) μαθήματα με την εξής θεματολογία: Ιστορία της Φωτογραφίας - Οι Πρωτοπόροι, Εισαγωγή στην τεχνική της Φωτογραφίας, Οπτική αντίληψη, Ο Φορμαλισμός στην τέχνη της Φωτογραφίας, Το Χρώμα, Ο Χρόνος στην Τέχνη και η διαιώνιση της μορφής, Αναζητώντας τη Στιγμή, Ευρωπαϊκή και Αμερικανική Φωτογραφία, Ελληνική Φωτογραφία,Το φωτορεπορτάζ και η Ουμανιστική Φωτογραφία, Δημιουργώντας θεματογραφίες, Το Κοινωνικό και το Οικογενειακό σχόλιο, Φωτογραφία και σκηνοθεσία, Σημειολογία της εικόνας και Σύγχρονη Φωτογραφία.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο. Το κόστος συμμετοχής είναι 50 το μήνα, ενώ οι ώρες διδασκαλίας 1 φορά την εβδομάδα, Δευτέρα 6 - 8μμ. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης Πανεπιστημιακών τίτλων σπουδών (Certificate, Bachelor, Master, Doctorate) από την International Art Academy.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στον Γιάννη Στρατουδάκη, το κινητό 6980481611.

Για περισσότερες πληροφορίες: Αντωνοπούλου 17, 1ος όροφος, Βόλος τηλ. 6909127982, ώρες: 10:30 - 14:00, 17:30 - 21:30 μμ και στο e-mail: info@foudoulis.gr.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.