Headlines News :

Δωρεάν εφαρμογή δημιουργεί περιλήψεις.

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 4:41 π.μ.

Η ιστορία ξεκινάει από τον πιτσιρικά σχεδόν Nick D'Aloisio που το 2008 των βρίσκει να γράφει εφαρμογές όπως το Facemood και το SongStumblr, δεν άργησε όμως να δημιουργήσει μια πολύ ξεχωριστή εφαρμογή που παρουσιάζεται ως ο έξυπνος τρόπος να διαβάσεις μια είδηση. Δεν είναι τυχαίο και το moto της εφαρμογής "λίγο λιγότερο από ένα άρθρο και λίγο περισσότερο από ένα tweet.

Τι είναι η εφαρμογή;  
Ένας δωρεάν, γρήγορος, βολικός και εύκολος τρόπος για να περιηγηθείς σε άρθρα ειδήσεων, σου επιτρέπει να σαρώσεις γρήγορα την είδηση... που θέλεις να δεις, πριν σύρεις το δάχτυλο σου προς τα κάτω για να σου προβάλει το πλήρες άρθρο.  

Πως δουλεύει;
Ο Summly αλγόριθμος αναλύει αμέσως το κείμενο και συνοψίζει τα σημαντικότερα κομμάτια των ειδήσεων, παρέχοντας με μια συνοπτική περίληψη την ουσία του άρθρου.

Φυσικά υπάρχει ακόμα μια μυστική συνταγή όπως αυτή της μηχανής αναζήτησης google πίσω από τον αλγόριθμο Summly. Υποστηρίζουν ότι έχουν δημιουργήσει ένα φίλτρο summarizability, το οποίο καθορίζει εάν ένα άρθρο μπορεί να σαρωθεί και να το συνοψίσει η τεχνολογία τους, τέλος χρησιμοποιήσουν επίσης ένα μεγάλο στρώμα πληροφορίας ώστε να εκπαιδεύσουν και να προσαρμόσουν τον αλγόριθμό τους για γενικές πληροφορίες και ειδήσεις.

Το όνομα της εφαρμογής Summly και οι δυνατότητες τις μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού. 

Μπορείς να την εγκαταστήσεις στο iPhone σου από εδώ: εδώ.

Επίσης μπορείς να μάθεις περισσότερα από το επίσημο blog τις εφαρμογής εδώ.
Πηγή: pathfinder.gr
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.