Headlines News :

Χρήστος Μαγγιώρης live.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 3:18 μ.μ.

Φάρσαλα, Λάρισα.

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013.

Μια βραδιά στο Beau bar με καλό έντεχνο και λαϊκό τραγούδι. 
Για πρώτη φορά στην πόλη μας θα εμφανιστεί ένας νέος ερμηνευτής με τη συνοδεία ντόπιων μουσικών.

Είναι μια προσπάθεια της Barack productions να αναδείξει το έργο των μουσικών της πόλης μας σ' ένα πάντρεμα με καταξιομένους ερμηνευτές... 

Λίγα λόγια για να γνωρίσετε τον Χρήστο Μαγγιώρη:
Γεννημένος στο Βόλο το 1988, ο Χρήστος Μαγγιώρης έδειξε από νηπιακή ηλικία την καλλιτεχνική του φύση και την κλίση προς τη μουσική, το τραγούδι και το θέατρο. Αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Βόλου, ενός από τα καλύτερα σχολεία στο είδος του, πανελληνίως, αποσπώντας βραβεία και διακρίσεις σε Μαθητικούς Αγώνες, στον τομέα του τραγουδιού και συγκεκριμένα, Α΄ βραβεία (2003/2004/2005) στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Μουσικούς Αγώνες με το σύνολο “Λαϊκό, Ρεμπέτικο & Σμυρνέϊκό Τραγούδι”, καθώς και Ειδική Τιμητική Διάκριση (2005) στους Πανθεσσαλικούς Μαθητικούς Μουσικούς Αγώνες στο Ατομικό “Έντεχνο” & “Παραδοσιακό Τραγούδι”. Συμμετείχε, επιπλέον, στις περιοδείες του Μουσικού Σχολείου Βόλου στην Κων/πολη, σε πόλεις της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, και στην Οδησσό της Ουκρανίας.
Κατά την περίοδο των μαθητικών του χρόνών υπήρξε σπουδαστής Μουσικών Ωδείων, λαμβάνοντας διπλώματα Βυζαντινής Μουσικής, Ακορντεόν και Ανώτατων Θεωρητικών. 

Σημαντική στιγμή στην καλλιτεχνική του πορεία αποτέλεσε η 21η Ιουνίου 2003, όπου συνέπραξε μουσικά με τους Γιώργο Νταλάρα, Γλυκερία, Αρετή Κετιμέ και την παραδοσιακή ορχήστρα “Εστουδιαντίνα Ν.Ιωνίας Μαγνησίας” στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Με συγκίνηση και νοσταλγία αναφέρει πως : “Τη θερινή νύχτα της 21ης Ιουνίου, υπό το φως της πανσελήνου, στο κατάμεστο Ηρώδειο, άνοιξε ένας μεγάλος καλλιτεχνινός κύκλος έμπνευσης, δημιουργίας και έκφρασης μέσα από τη μουσική και το τραγούδι”.Το Σεπτέμβριο του 2005 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να φοιτήσει στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Το ακαδημαϊκό και μουσικό ταξίδι είχε ήδη ξεκινήσει...

Από το 2005 έως το 2009 είναι πρωταγωνιστικό μέλος της Μουσικό-θεατρικής Ομάδας “Μουσικό Πολύτροπο” στη Θεσσαλονίκη έχοντας δώσει παραστάσεις σε θέατρα της πόλης (Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, Βασιλικό Θέατρο, Θέατρο Άνετον, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, Μονή Λαζαριστών), ανά την Ελλάδα (Αθήνα, Σέρρες, Γιάννενα, Ξάνθη, Έδεσσα, Λαμία, Λάρισα, Κομοτηνή, Καλαμάτα, Άργος, Καρδίτσα, Δράμα, Χανιά, Ρέθυμνο) και το εξωτερικό (Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Τουρκία, Ισπανία, Τσεχία, Αυστρία, Ουγγαρία).
Κατά τους θερινούς μήνες της περιόδου 2006 – 2009 και 2012 τραγούδησε επαγγελματικά σε πολυτελή ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων της Ζακύνθου, Σκοπέλου, Πάρου, Νάξου, Σκιάθου και Χαλκιδικής.Τον Νοέμβριο του 2006 συνέπραξε με το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο “Requiem” του Mozart στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.Από τη χειμερινή σεζόν του 2007 και εξής εργάστηκε ως τραγουδιστής σε μεγάλες μουσικές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, πλάι σε καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.Τον Ιούνιο του 2007 συμμετείχε στην ελληνική αποστολή σε πόλεις της Φινλανδίας (Ελσίνκι, Κόουβολα, Κότκα, Χάμινα, Τάμπερε, Οούλου) ως τραγουδιστής, παίκτης ακορντεόν και συντονιστής του ελληνικού λαϊκού σχήματος.Από τον Φεβρουάριο του 2008 έως το Φεβρουάριο του 2010 συνέπραξε ως μπασοβαρύτονος σολίστ με τη “Χορωδία Θεσσαλονίκης”, ενός από τους σημαντικότερους μουσικούς φορείς της πόλης, ανεβάζοντας τις όπερες “Carmen” του Bizet (2008), “Tosca” του Puccini (2008), “Te Deum” του Bruckner (2008) και “Orpheus aux enfers” του Offenbach (2010) σε παραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, και τις όπερες “Traviata” του Verdi (2008) & “La Βoheme” του Puccini (2009) σε παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.
Κατά την περίοδο 2008 – 2009 εργάστηκε ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον Zoo 90.8 της Θεσσαλονίκης, εκπέμποντας στερεοφωνικά στην πόλη και διαδικτυακά σε κάθε γωνιά της Γης. 

Τον Φεβρουάριο του 2010 ξεκίνησε, παράλληλα με τη Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τις σπουδές του στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ca’ Foscari Βενετίας (Ιταλία), με υποτροφία του προγράμματος “Socrates”. Κατά την παραμονή του στη Βενετία συνέπραξε ως λυρικός τραγουδιστής στο διεθνούς φήμης θέατρο “La Fenice” της Βενετίας και ασχολήθηκε με μουσικά δρώμενα της πόλης έως τον Αύγουστο του 2010.

Το Νοέμβριο του 2010 μετακόμισε στην Κύπρο, όπου παράλληλα με τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛ.ΔΥ.Κ), υπήρξε υπεύθυνος της στρατιωτικής μπάντας σε όλη την Κύπρο. Διετέλεσε τραγουδιστής στη Λέσχη Αξιωματικών της ΕΛ.ΔΥ.Κ, πραγματοποιώντας, παράλληλα, εμφανίσεις στους σημαντικότερους φορείς της Κύπρου, όπως το κανάλι ΡΙΚ, το Προεδρικό Μέγαρο, το Βουλευτικό Μέγαρο και η Αρχιεπισκοπή, έως τον Αύγουστο του 2011. 

Έπειτα από ένα μουσικό και ακαδημαϊκό ταξίδι στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη, γεμάτος εμπειρίες και συγκινήσεις, το Σεπτέμβριο του 2011 επέστρεψε στην όμορφη γενέτειρα του, το Βόλο. Απασχολούμενος ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον Power fm 100.2 του Βόλου και ως τραγουδιστής σε μουσικές εκδηλώσεις με έντεχνο και λαϊκό ρεπερτόριο, δραστηριοποιείται έως σήμερα στην πόλη του Βόλου, συνεχίζοντας να κάνει αυτό που ξέρει από μικρό παιδί...να εκφράζεται μέσα από τη μουσική του!

Info:
Χρήστος Μαγγιώρης live.
Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013, 10μμ.
Beau bar, Φάρσαλα, Λάρισα.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.