Headlines News :

Η Warner Bros αγόρασε σχέδιο του Λαρισαίου γραφίστα.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 3:13 μ.μ.

Λάρισα.

Ακόμη μια μεγάλη διάκριση και διεθνή επιτυχία για τον Λαρισαίο γραφίστα-εικονογράφο, Δημήτρη Ευαγγέλου, αφού το δημιουργικό σχέδιό του για την ταινία «Batman: The Darkknight Rises» αγοράστηκε πρόσφατα από την κολοσσό εταιρεία κινηματογραφικής παραγωγής WarnerBros. 


Η εταιρεία WarnerBros αποτελεί μία από τους παγκόσμιους μεγαλύτερους παραγωγούς της ψυχαγωγίας ταινιών και τηλεόρασης. Εδρεύει στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει δημιουργήσει εκατοντάδες κινηματογραφικές παραγωγές, με διάσημους ηθοποιούς. 

Το σχέδιο του Δημήτρη Ευαγγέλου επιλέχθηκε ανάμεσα από 3000 συμμετοχές από όλο τον κόσμο και θα χρησιμοποιηθεί σαν διαφημιστικό - αναμνηστικό υλικό για την ταινία του Batman του Christopher Nolan.

Nα σημειώσουμε πως αυτή είναι η 2η διεθνή επιτυχία του Δημήτρη, αφού πρόσφατα κατόρθωσε να ξεχωρίσει και να βγεί 10ος στον κόσμο σε διαγωνισμό αφίσας για την μουσική Ρέγκε, ανάμεσα από 1142 συμμετοχές(ο μοναδικός έλληνας που πέρασε την στην δεκάδα). Οι 100 πρώτες θέσεις στον συγκεκριμένο διαγωνισμό θεωρούνται νικητήριες λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχών. 

Ο Δημήτρης Ευαγγέλου γεννήθηκε στη Λάρισα το 1977. Έχει παρακολουθήσει από μικρή ηλικία μαθήματα ελεύθερου σχεδίου και έχει σπουδάσει Graphic Design στο Staffordshire της Αγγλίας απ’οπου αποφοίτησε με First Class Degree. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε μεγάλες Αθηναϊκες εταιρίες σαν GraphicDesigner. Yπηρξε ιδρυτής του δημιουργικού γραφείου Design/Good studio στη Λάρισα. Σήμερα εργάζεται σαν Senior Creative Designer στη Διαφημιστική εταιρεία Customedia labs στη Λάρισα.

Δείγμα εργασιών του μπορείτε να βρείτε εδώ:
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.