Headlines News :

Ο μυλωνάς και οι καλικάντζαροι.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013 2:51 π.μ.

Καρδίτσα.

Έως 5 Ιανουαρίου 2013.

Ξεκινούν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 6μμ οι παραστάσεις στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Όψεις που θα παρουσιάζει καθημερινά τις μέρες των Χριστουγέννων ένα από τα πιο ωραία Λαικά Παραμύθια «Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ» σε Θεατρική απόδοση- Σκηνοθεσία του Παύλου Βησσαρίου.

Πρόκειται για μια εξαιρετική παράσταση με ατμοσφαιρική σκηνοθεσία, υπέροχα κοστούμια, παραδοσιακά κάλαντα, ζωντανή μουσική με τους ήχους της γκάιντας του Παναγιώτη Μπονώτη, χορό, τραγούδι. Οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν μέσα από την παράσταση της περιπέτειες του Βασιλιά των Καλικαντζάρων Μαντρακούκο που περιπλανιέται με τους συντρόφους του το Δωδεκάμερο ψάχνοντας να βρει την Βασίλισσά τους. Ένα παραμυθένιο ταξίδι μέσα από Λαικά Δρώμενα και μύθους των Χριστουγέννων που ζωντανεύουν μ’ ένα μαγικό τρόπο στη σκηνή του Θεάτρου Όψεις και την πάλη ανάμεσα στο καλό και το κακό που μας κάνει να νιώσουμε πόσο σημαντική είναι η προσπάθεια για έναν καλύτερο κόσμο μέσα από την αλήθεια.


Τους ρόλους ερμηνεύουν: Παύλος Βησσαρίου, Κατερίνα Κωνσταντέλλου, Χρήστος Ράντου, Ιφιγένεια Γούλια, Σωτηρία Χρυσικοπούλου, Κατερίνα Τασιοπούλου, Μαρία Αντάρα, Παναγιώτης Μπονώτης, Νίκος Τασιόπουλος, Μαριάνθη Γκιούρη, Μαριαλίνα Παπαδημητρίου. Λέανδρος Θανόπουλος και τα παιδιά Στέλλα Ζαρκάδα, Στέλλα Σκάρλου.


Παραστάσεις: 21-22-23-24-26-27-28-29-30/12/2012 και 2-3-4-5/1/2013 ώρα 6μμ. Γενική είσοδος 8 και 5€ για: Άνεργους, Πολύτεκνους, Συνταξιούχους. 


Πληροφορίες, κρατήσεις αριθμημένων θέσεων καθημερινά στο Θέατρο Όψεις Γαρδικίου 8 (πίσω από το Παυσίλυπο), Τηλ. 2441080971. Οργανωμένες παραστάσεις για Φροντιστήρια και Συλλόγους. 

Τέλος να ευχαριστήσουμε το Θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας που στηρίζει την καλλιτεχνική μας προσπάθεια που ξεκινήσαμε από το 2004 με την λειτουργία μόνιμης Παιδικής Σκηνής στην Καρδίτσα παρουσιάζοντας μέχρι σήμερα 27 παιδικά έργα και να ευχηθούμε από καρδιάς Καλές Γιορτές. 


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.
Οι παραστάσεις της Κεντρικής Σκηνής με το κλασσικό αριστούργημα του Φ.Γ. ΛΟΡΚΑ «ΓΕΡΜΑ» θα συνεχιστούν τις μέρες των γιορτών τα Σάββατο - Κύριακα 22- 23-29-30 Δεκεμβρίου ώρα 9:15μμ. Οργάνωση Παραγωγής, Δημιουργική Ομάδα Θεάτρου «Όψεις».
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.