Headlines News :

Έργο Λαρισαίας ζωγράφου εντυπωσίασε στο Money Show.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012 5:40 π.μ.

Eντυπωσιακή και ποιοτική ταυτόχρονα ήταν η Λαρισινή συμμετοχή στο Forum Πολιτισμού και Κοινωφελούς Εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Forum “Money Show” στο ξενοδοχείο Χίλτον στις 21 και 22 Δεκεμβρίου.

Στην έκθεση εικαστικών που πραγματοποιήθηκε στο Lobby 1 του ξενοδοχείου συμμετείχε και βραβεύτηκε η Λαρισαία ζωγράφος και μέλος της UNESCO κ. Σταματία Καππέ.

Η κ.Καππέ, βραβευμένη ζωγράφος της Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Καλλιτεχνών, εξέθεσε το έργο της «Ο Έλληνας της κρίσης» το οποίο θα κοσμήσει το εξώφυλλο του νέου βιβλίου της Λέκτορα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Νικολέττας Τσιτσανούδη – Μαλλίδη στην Αμερική. Πρόκειται για το βιβλίο «Language and Greek crisis»που πραγματεύεται την ελληνική κρίση και τις γλωσσικές αναπαραστάσεις της και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην αμερικανική αγορά το προσεχές καλοκαίρι από τον εκδοτικό φορέα Untested Ideas Research Center. Το έργο της κ. Καππέ, που εικονίζει έναν μελαγχολικό άντρα να διαβάζει τις εφημερίδες σε ένα παγκάκι, συγκέντρωσε το θαυμασμό των παρευρισκομένων που φωτογραφήθηκαν μπροστά του μαζί με τη δημιουργό. Ανάμεσα στους επισκέπτες ο Πρόεδρος της Unesco Πειραιώς και νήσων κ. Μαρωνίτης, ο παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κ. Γλύκας κ.ά.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.