Headlines News :

Στο Μύλο των Ξωτικών.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012 4:44 π.μ.

Τρίκαλα.

Ο «Μύλος των Ξωτικών» είναι πλέον και στην συνείδηση όλων η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα. Το ένα ρεκόρ διαδέχεται το άλλο και το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι το μεσημέρι της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τον αριθμό 500.000!!!


Ο μεγάλος στόχος της διοργάνωσης επετεύχθη και μάλιστα πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο. Η αγάπη και το αγκάλιασμα του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Καθημερινά η πόλη των Τρικάλων και ο Μύλος «πλημμυρίζουν» από δεκάδες χιλιάδες χαμόγελα παιδιών και από επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Φέτος έφτασαν και τα πρώτα οργανωμένα γκρουπ από το εξωτερικό επιβεβαιώνοντας την διάθεση όλων να επισκεφτούν το μεγαλύτερο Εργοστάσιο παιχνιδιών και γλυκισμάτων του Αι Βασίλη.

Οι 500.000 μέχρι στιγμής επισκέπτες του «Μύλου των Ξωτικών» αποτελούν για την Οργανωτική Επιτροπή και μια τεράστια ευθύνη. Χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στα θέματα ασφάλειας και ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών, θα συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε η διοργάνωση να ανταποκριθεί πλήρως στις υψηλές προσδοκίες όλων.

Ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala ΑΕ ευχαριστούν θερμά τους πρώτους 500.000 και πλέον, μικρούς και μεγάλους φίλους του Μύλου και υπόσχονται ποιοτικές δράσεις και όμορφες εκπλήξεις μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.


Μεθαύριο Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 7 μμ. συγκεκριμένα, η λαρισαϊκή μουσική ομάδα "Τραγουδώντας το σενάριο" θα βρίσκεται στη σκηνή του Μύλου για να συμμετέχει στο εορταστικό μουσικό πρόγραμμα των Ξωτικών! 

Το πρόγραμμα επιμελείται ο Θέμης Σαμαντζής (πιάνο), στην κιθάρα ο Δημήτρης Κατσαβάκης, στο μπουζούκι ο Χρήστος Φουκαλάς, στα τύμπανα ο Τζίμης Μακροστέργιος και στο τραγούδι η Έλενα Γκατζά, ο Δημήτρης Λαπούσης και o Απόστολος Φωτιάδης που με τις φωνές και τις μουσικές τους θα μας ξεσηκώσουν και θα μας ταξιδέψουν...

Ένα μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια και τις μελωδίες που πρωτοακούσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τις δημοφιλέστερες θεατρικές παραγωγές, μέσα από τις μουσικές του Σακελλαρίδη, του Γιαννίδη και του Χατζηαποστόλου που έγραψαν για ελληνικές οπερέτες, από τις Jazz και Camparet βραδιές επιλεγμένες στα πιο διάσημα μιούζικαλ, έως soundtrack από αγαπημένες ταινίες του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου και χριστουγεννιάτικες μελωδίες... Τραγούδια που σημάδεψαν μια σειρά καλλιτεχνών, τους ξεχώρισαν και τους ανέδειξαν μέσα από το λόγο του σεναρίου... Τραγούδια που μένουν ανεξίτηλα στο χρόνο και αντιστέκονται μέχρι και σήμερα στον επιφανειακό και εμπορικό χαρακτήρα της εποχής.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.