Headlines News :

Με λένε Σοφία και είμαι καλά!

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012 8:04 π.μ.

Γράφει η Σοφία Χολέβα.

Θα φταίνε οι δυο απανωτές εκλείψεις στο Σκορπιό, δεν εξηγείται αλλιώς! Θα φταίει η μαύρη μας η μοίρα και το σύμπαν μαζί με την ανθρώπινη ηλιθιότητα που είναι άπειρα που λέει και ο Αλβέρτος! Νευράκια, νευράκια; Πολλά ΝευρΆκιαααα.Ο κόσμος δεν πατάει καλά, σάμπως πατάμε εμείς; Είναι κι αυτές οι αλλαγές στο ArtandCity! Άντε ανυπομονώ να έρθουν, να δούμε κι εμείς μια χαρά βρε αδερφέ, μια άσπρη μέρα.


Θέλεις να φταίει λίγο ο καιρός που χάλασε, θες λίγο τα νέα μέτρα, αυτά τα πρόσφατα λέω όχι για τα παλιά αυτά τα συνηθίσαμε ε; Τα συνηθίσαμε; Φταίει που όλοι γύρω μου γκρινιάζουν όλη την ώρα, παραπονιούνται ότι δεν είναι καλά, ότι δεν έχουν δουλειά, ότι δεν τους πληρώνουν από τη δουλειά, λες και πληρώνουν εμάς και κρέμονται από πάνω σου λες και είσαι εσύ σωσίβιο και θα τους σώσεις. ΕΛΕΟΣ! Δεν ξέρω τι φταίει αλλά φτάνει πια αυτή η κατσουφίαση, φτάνει αυτό το συνεχόμενο, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.

Θέλω να βγω στους δρόμους και να αρχίζω να φωνάζω. Είστε καλά ρεεεε;;; Κι αν ακούσω έστω και ένα ΝΑΙΙΙΙ, θα πάω να ανάψω λαμπάδα ίσα με το μπόι του Σημίτη (που τον θυμήθηκα αυτόν) αλλά που να τρέχω στους δρόμους; Εδώ η Μενεγάκη μοιράζει κοτόπουλα Μιμίκος και βαφές μαλλιών και θα βγείτε στους δρόμους μεσημεριάτικα; Πρέπει να στείλουμε email. Που ξέρεις μπορεί και να κερδίσουμε κι αν μας μείνουν και πολλά κοτόπουλα και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε θα έχουμε τουλάχιστον τις βαφές για να τα βάψουμε και να τα κρεμάσουμε στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Είπα Χριστουγεννιάτικο; Καλέ πλησιάζουν και οι γιορτές! Καλά εντάξει δεν είναι και δίπλα θέλουμε κανένα μήνα και κάτι αλλά εμείς τα μελομακάρονα ήδη αρχίσαμε να τα τσακίζουμε! Να σε είδα μόλις άρπαξες ένα! Μήπως φέτος αντί για δέντρο να στολίζαμε καλοριφέρ; Αφού έτσι κι αλλιώς μόνο διακοσμητικό είναι πια δεν ανάβει και ποτέ...

Αλλά ποιος σε πιάνει αγαπητέ φίλε Λαρισαίε αφού φέτος, δεν πρόκειται να το κουνήσεις ρούπι από την Θεσσαλική πρωτεύουσα και που θα βρεις καλύτερα και που αλλού να πας και με τι λεφτά να πας, το βασικότερο! Ο Δημαρχουλέας προέβλεψε και γι αυτό!

Τι καρουζέλ σου έβαλε στην κεντρική πλατεία, τι τσουλήθρες να πας το ανηψάκι σου να χαρεί (γιατί δικό σου παιδί το σκέφτεσαι πολύ να κάνεις) τι χωριό του Αϊ Βασίλη θα σου φέρει στην σκεπαστή στη Νεάπολη (τελικά τι έγινε με τον εμπορικό σύλλογο μάθαμε;) ποιος τη χάρη σου. Άρχοντας και για φέτος, μην φωνάζεις καθόλου και πες επιτέλους είμαι καλά και σκάσε και ένα χαμόγελο γιατί η ζωή δεν βγαίνει αλλιώς.

Ααα να σου πω και ένα μυστικό; Μπορεί να μην είναι καιρός να εξομολογείσαι όνειρα, μα εσύ να κάνεις και να βρεις ανθρώπους που μπορούν να τα αντέξουν και να τα μοιραστούνε μαζί σου και όταν βλέπεις τους γύρω σου να λυγίζουν και όταν σε παίρνει και εσένα από κάτω, να εναντιώνεσαι στο κενό και έτσι όπως κάθεσαι στον καναπέ και το βλέμμα σου χάνεται περιμένοντας κάπως να το γεμίσεις, να επιλέγεις μια καλή μουσική και να βάζεις το νου σου να ταξιδεύει όχι σε αυτά που θες πια αλλά τουλάχιστον σε εκείνα που δεν θες και να περιμένεις πως θα'ρθουν κάποτε και πάλι οι καιροί που θα μιλάμε για θέλω...
 

Υ.Σ Διάβασε εδώ πως έχει για μένα νόημα η ζωή.

Περισσότερα άρθρα της Σοφίας εδώ.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.