Headlines News :

Ταινίες της εβδομάδας.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 8:04 π.μ.

11 - 17 Οκτωβρίου 2012.

Τα πολλά καλοκαιρινά blockbusters πήραν την θέση τους στο χρονοντούλαπο... Οι πολλές ταινίες στις πόλεις μαζευτήκαν σε λίγες με το "Χαβιάρι" να παίζει παντού...!!! Καλωσορίζουμε το Smoking & Drinking Cinema του Stage. Αναμένουμε και το Πρόγραμμα των υπόλοιπων Κινηματογραφικών Λεσχών για να τα βλέπετε όλα μαζεμένα...!!!!


Αναλυτικά οι ταινίες και το πρόγραμμα όλων των αιθουσών της Θεσσαλίας παρακάτω.


Καλή κινηματογραφική βδομάδα...

Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ.
Η ιστορία του Έλληνα ναυσιπλόου κι ευεργέτη της Ελλάδας και της Ρωσίας, Ιωάννη Βαρβάκη είναι ένα επικό παραμύθι που ξεκινάει από τα φτωχικά Ψαρά πριν την επανάσταση των Ελλήνων κατά των Τούρκων, φτάνει μέχρι την αυλή της Αικατερίνης της Μεγάλης και τις ρωσικές στέπες και καταλήγει στην επαναστατημένη Ελλάδα του 1821. Κουρσάροι στο Αιγαίο, πολιτικά παιχνίδια στην αυλή της τσαρίνας της Ρωσίας, η ανακάλυψη κι εκμετάλλευση του χαβιαριού από τον αυτοδημιούργητο Έλληνα Ιωάννη Βαρβάκη, πολύπλοκες συνομωσίες των μεγάλων δυνάμεων της εποχής στην πλάτη των Ελλήνων, έρωτες, φιλίες, προδοσίες και οικογενειακά δράματα συνθέτουν τη μυθιστορηματική ζωή αυτού του παράξενου και ταυτόχρονα τόσο εμβληματικού κι ελκυστικού Έλληνα.
Σκηνοθεσία: Γιαννης Σμαραγδής
Πρωταγωνιστούν: Σεμπάστιαν Κοχ, Κατριν Ντενέβ, Τζον Κλιζ, Λάκης Λαζόπουλος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Κατηγορία: Εποχής
Διάρκεια: 101'
Επίσημος Τίτλος: Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ 
Trailer: Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ. 
Πόλη: Λάρισα / Τρίκαλα / Βόλος / Καρδίτσα.

Η ΑΡΠΑΓΗ 2
Όταν ο Μπράιαν Μιλς ανακαλύπτει πως η πρώην σύζυγός του, Λενόρ, ετοιμάζεται να ζητήσει διαζύγιο, την καλεί μαζί με την κόρη τους, Κιμ, σε ένα ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη, με την ελπίδα να κερδίσει ξανά την καρδιά της. Στο παρελθόν όμως, ο Μπράιαν έχει σκοτώσει για να σώσει την κόρη του και τώρα αυτός και η οικογένειά του θα πρέπει να πληρώσουν. Ο Μπράιαν και η Λενόρ απάγονται, αλλά η Κιμ καταφέρνει να αποδράσει…
Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Μέγκατον
Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Φάμκε Γιάνσεν, Μάγκι Γκρέις, Ράντε Σερμπέτζια
Κατηγορία: Περιπέτεια
Διάρκεια: 91'
Επίσημος Τίτλος: TAKEN 2
Trailer: Taken 2.
Πόλη: Λάρισα / Βόλος. 
 
BARBIE: Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ Η ΠΟΠΣΤΑΡ.
Η πριγκίπισσα Τόρι, ονειρεύεται να ξεφύγει από τη ζωή στο κάστρο και τα καθήκοντα της και να ζει διασκεδαστικά όπως η αγαπημένη της ποπ σταρ Κέιρα! Όταν η Κέιρα, έρχεται στο κάστρο για να δώσει συναυλία, οι δύο τους συναντιούνται και αμέσως γίνονται κολλητές φίλες, καθώς καταλαβαίνουν πόσα κοινά έχουν! Η καθεμιά εύχεται να μπορούσε να ζήσει τη ζωή της άλλης!Με τη βοήθεια του μαγικού μικρόφωνου της Κέιρα και της μαγικής βούρτσας μαλλιών της Τόρι, οι δύο πρωταγωνίστριες, καταφέρνουν να πάρει η μία τη μορφή της άλλης και να ζήσουν το όνειρό τους, χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα! Όσο όμως τα κορίτσια απολαμβάνουν το όνειρό τους, ο μάνατζερ της Κέιρα, ο Λίαμ, μαθαίνει το μυστικό του βασιλείου: την ύπαρξη μαγικών λουλουδιών τα οποία παράγουν μεγάλα διαμάντια και είναι η πηγή ζωής του βασιλείου! Τυφλωμένος από ματαιοδοξία, ο Λίαμ απαγάγει την Τόρι, η οποία όμως είναι η Κέιρα, με σκοπό να τον καθοδηγήσει στο παλάτι για να βρει και να κλέψει το διαμαντένιο φυτό! Θα καταφέρει άραγε η πραγματική Τόρι να σώσει τη φίλη της, το βασίλειο και να καταφέρει να τραγουδήσει πρώτη φορά μόνη της μπροστά σε όλους τους θαυμαστές της Κέιρα;
Κατηγορία: Κινούμενα Σχέδια.
Διάρκεια: 76'.
Επίσημος Τίτλος: BARBIE AND THE POPSTAR.
Trailer: BARBIE, Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ & Η ΠΟΠ ΣΤΑΡ.
Πόλη: Λάρισα / Βόλος.

50/50.
Μόλις είκοσι και κάτι, ο Άνταμ (Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ) μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο. Αποφασίζει όμως, να μην το βάλει κάτω και με την βοήθεια του φίλου του Κάιλ (Σεθ Ρόγκεν) αντιμετωπίζει την ασθένεια, με χιούμορ και αισιοδοξία.Εμπνευσμένο από μια απίστευτη, αληθινή ιστορία, το “50/50” είναι μια αστεία, συγκινητική, πρωτότυπη ιστορία για τη φιλία, την αγάπη, τη ζωή.
Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Λεβάιν
Πρωταγωνιστούν: Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Σεθ Ρόγκεν, Άννα Κέντρικ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Αντζέλικα Χιούστον
Κατηγορία: Βιογραφικό
Διάρκεια: 100'
Επίσημος Τίτλος: 50/50

Trailer: 50/50. 
Πόλη: Κινηματογραφική Λέσχη Βόλου (12/10/2012).


ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.
Ο Γούντι Άλεν παρουσιάζει μια νέα, ανάλαφρη κωμωδία. Το “To Rome With Love” είναι ένα καλειδοσκοπικό κουαρτέτο ιστοριών, που λαμβάνουν χώρα σε μία από τις πιο γοητευτικές πόλεις του κόσμου, και οι πρωταγωνιστές του είναι: ένας γνωστός αρχιτέκτονας που ξαναζεί τη νιότη του· ένα ένας μέσος, συνηθισμένος ρωμαίος που ξαφνικά μετατρέπεται σε μεγάλη διασημότητα· ένα νεαρό ζευγάρι από την επαρχία, που χωρίζεται και πηγαίνουν διαφορετικές ερωτικές συναντήσεις· και ένας αμερικανός οπερατικός σκηνοθέτης, που προσπαθεί να ανεβάσει έναν καλλίφωνο νεκροθάφτη πάνω στη σκηνή της όπερας.
Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν.
Πρωταγωνιστούν: Γούντι Άλεν, Πενέλοπε Κρουζ, Τζέσε Άιζενμπεργκ, Ρομπέρτο Μπενίνι, Ορνέλα Μούτι, Άλεκ Μπόλντγουιν, Τζούντι Ντέιβις.
Κατηγορία: Ρομαντική Κομεντί.
Διάρκεια: 112'.
Επίσημος Τίτλος: TO ROME WITH LOVE.

TrailerTo Rome With Love.
Πόλη: Βόλος / Λάρισα.


ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
Σε μια εγκληματική κοινωνία του μέλλοντος, ο Τζο είναι ένας Looper, ένας επαγγελματίας δολοφόνος που δουλεύει για τη Μαφία. Τα θύματά του είναι πράκτορες από το μέλλον, που στέλνονται στο παρελθόν μέσω μιας χρονομηχανής – και ο Τζο φροντίζει να μη γλιτώσει κανείς. Είναι ο καλύτερος στο είδος του, η μαφία τον πληρώνει καλά, ζει μια ωραία ζωή. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι ο επόμενος στόχος είναι ο ίδιος του ο εαυτός, ο Τζο δεν καταφέρνει να πατήσει τη σκανδάλη…
Σκηνοθεσία: Ράιαν Τζόνσον.
Πρωταγωνιστούν: Μπρους Γουίλις, Τζόζεφ Γκόρντον Λεβίτ, Εμιλυ Μπλαντ, Πολ Ντέινο.
Κατηγορία: Περιπέτεια.
Διάρκεια: 118'.
Επίσημος Τίτλος: LOOPER.

Trailer: Looper. 
Πόλη: Βόλος.
 
RESIDENT EVIL: Η ΤΙΜΩΡΙΑ.
Το Resident Evil: Η Τιμωρία είναι το πέμπτο φιλμ της κινηματογραφικής σειράς που έχει σημειώσει τεράστια εμπορική επιτυχία. Σε αυτήν την ταινία ο θανατηφόρος ιός της Umbrella Corporation συνεχίζει να καταστρέφει τον πλανήτη γη, μετατρέποντας τον παγκόσμιο πληθυσμό σε σαρκοφάγες λεγεώνες. Η τελευταία και μοναδική ελπίδα της ανθρωπότητας, η Alice (Milla Jovovich) ξυπνάει στο στόμα του λύκου, ενώ ανακαλύπτει πράγματα για το μυστηριώδες παρελθόν της. Περιτριγυρισμένη από εχθρούς, η Alice συνεχίζει να καταδιώκει αυτούς που ευθύνονται για την τραγωδία από το Τόκυο μέχρι τη Νέα Υόρκη, τη Γουάσινγκτον και τη Μόσχα. Αυτή η περιπέτεια θα την κάνει να αλλάξει γνώμη για ό,τι θεωρούσε μέχρι σήμερα αληθινό. Με τη βοήθεια καινούριων συμμάχων και παλιών φίλων, η Alice θα πρέπει να επιβιώσει, ώστε να αποδράσει από έναν εχθρικό κόσμο στο χείλος της καταστροφής. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.
Σκηνοθεσία: Πωλ Άντερσον.
Πρωταγωνιστούν: Μίλα Γιόβοβιτς, Σιέννα Γκιλόρυ, Μισέλ Ροντρίγκεζ.
Κατηγορία: Επιστημονικής Φαντασίας.
Διάρκεια: 95'.
Επίσημος Τίτλος: RESIDENT EVIL: RETRIBUTION.

TrailerResident Evil Retribution.
Πόλη: Βόλος.


BRAVE.
Η Μέριντα εκτός από καταπληκτική τοξότης είναι η παρορμητική κόρη του θαρραλέου βασιλιά Φέργκους και της δυναμικής βασίλισσας Έλινορ. Αποφασισμένη να χαράξει το δικό της μονοπάτι στη ζωή και στο τραχύ και μυστηριώδες τοπίο των Highlands της Σκωτίας, η Μέριντα αψηφά ένα αρχαίο έθιμο που είναι ιερό για τους φωνακλάδες άρχοντες της χώρας: τον τεράστιο άρχοντα Μαγκάφιν, τον στριμμένο λόρδο Μάκιντος και το στρυφνό λόρδο Ντίγκουολ. Οι πράξεις της Μέριντα προκαλούν χάος στο βασίλειο που δεν επιδέχεται καμίας διόρθωσης κι όταν απευθύνεται στην εκκεντρική γριά Μάγισσα για βοήθεια, μπλέκει με μια νοσηρή κατάρα. Για να σωθεί θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλο της το κουράγιο και να ανακαλύψει τι θα πει πραγματική γενναιοψυχία, πριν να είναι πολύ αργά.
Σκηνοθεσία: Μαρκ Αντριους, Μπρέντα Τσάπμαν
Ακούγονται οι φωνες των: Ιωάννας Πηλιχού, Σάκη Μπουλά, Ελένης Τσαλιγοπούλου.
Κατηγορία: Animation.
Διάρκεια: 100'.
Επίσημος Τίτλος: BRAVE GR.

Trailer: Brave.
Πόλη: Λάρισα / Βόλος / Τρίκαλα.
  
ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ 3: ΟΙ ΦΥΓΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Η γνωστή και μη εξαιρετέα παλιοπαρέα του Ζωολογικού Κήπου, που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, αγωνίζεται και σε αυτήν την ταινία, προκειμένου να φτάσει… (πού αλλού;) στη Νέα Υόρκη!!! Ο Άλεξ το λιοντάρι, ο Μάρτι η ζέβρα, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια ο ιπποπόταμος ακόμα προσπαθούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και φυσικά, από την τρίτη αυτή απόπειρά τους, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λεμούρια, ο Βασιλιάς Τζούλιαν, ο Μορίς και οι ανεκδιήγητοι, αλλά τρισχαριτωμένοι, τζέιμς μποντικού ύφους Πιγκουίνοι!!!
Έτσι, όλοι μαζί ταξιδεύουν ανά την Ευρώπη, έχοντας βρει και την τέλεια κάλυψη, ένα τσίρκο σε περιοδεία το οποίο, μάλιστα, οι φίλοι μας φτιάχνουν στα μέτρα τους, δηλαδή σε στιλ Μαδαγασκάρης! Στο κατόπι τους βρίσκεται η δαιμόνια αστυνομικός Σαντέλ Ντι Μπουά που τους καταδιώκει, ελπίζοντας να εμπλουτίσει τη συλλογή της και με ένα κεφάλι λιονταριού!
Σκηνοθεσία: Τομ ΜακΓκαρθ, Έρικ Ντάρνελ, Κόνραντ Βέρνον.
Ακούγονται οι φωνές των: Σπύρου Ζουπάνου, Γεράσιμου Γενατά, Πέτρου Δαμούλη, Κατερίνα Γκιργκίς, Θάνου Καλλίρη, Φώτη Πετρίδη, Θανάση Κουρλαμπά, Ορέστη Ανδρεαδάκη.
Κατηγορία: Κινούμενα Σχέδια.
Διάρκεια: 93'
Επίσημος Τίτλος: MADAGASCAR 3: EUROPE'S MOST WANTED GR. 
TrailerMadagascar 3: Europe's Most Wanted Trailer. 
Πόλη: Λάρισα / Βόλος / Τρίκαλα(14/10/2012).

Γη και Ελευθερία.
Ο κομμουνιστής Ντέιβιντ Καρ (Ian Hart), γέρος πια, πεθαίνει στο Λίβερπουλ. Η εγγονή του Κιμ, λίγες ώρες πριν την κηδεία του, ψαχουλεύοντας τα προσωπικά του αντικείμενα, βρίσκει μια βαλίτσα με αποκόμματα εφημερίδων, γράμματα και άλλα ενθύμια από την συμμετοχή του παππού της στον ισπανικό εμφύλιο. Καθώς τα περιεργάζεται συγκινημένη, ξετυλίγει το κουβάρι μιας εποχής τόσο κοντινής από πλευράς χρόνου, αλλά και τόσο μακρινής από πλευράς συναισθημάτων και ιδεολογιών. Κάθε γράμμα που πιάνει στα χέρια της, κάθε απόκομμα εφημερίδας την μεταφέρει σε τόπους και χρόνους μακρινούς.
Ο παππούς της μαζί με άλλους ανιδιοτελείς διεθνιστές φεύγει, για να πολεμήσει στο πλευρό των δημοκρατών και αριστερών Ισπανών, ενάντια στο φασιστικό στρατό του Φράνκο. Κατατάσσεται στην στρατιωτική οργάνωση του POUM που συνεργάζεται με τις διεθνείς ταξιαρχίες. Μαζί με τους συντηρητικούς δημοκράτες, τους σοσιαλιστές και τους αναρχικούς κάνουν την υπέρβαση και απελευθερώνουν τμήματα της χώρας. Η βοήθεια του ομοειδούς, ως προς την ιδεολογία με τον Φράνκο, Χίτλερ, αιματοκυλά την επανάσταση. Ο ιδεαλιστής Καρ, αρνείται αρχικά, να παραδεχθεί την κατάσταση μέχρι, που αντιλαμβάνεται στο ίδιο του το πετσί την αγαστή συνεργασία των γραφειοκρατών του Κρεμλίνου με την κυβέρνηση.
Σκηνοθεσία: Κεν Λόουτς.
Πρωταγωνιστούν: Ιαν Χαρτ, Ροζάνα Παστόρ, Ζορντί Ντοντέ, Μαρκ Μαρτίνεζ.
Κατηγορία: Πολεμική.
Διάρκεια: 109΄.
Επίσημος τίτλος: Land and Freedom. 
Trailer: Γη και Ελευθερία. 
Πόλη: Λάρισα (Smoking & Drinking Cinema At Stage Club, 17/10/2012).
 
Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ 4: Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ 3D.
Η αγαπημένη παρέα της "Εποχής των Παγετώνων" επιστρέφει με μια νέα, συναρπαστική και γεμάτη γέλιο τρισδιάστατη περιπέτεια. Η τελευταία προσπάθεια του Σκρατ να θάψει το βελανίδι του, καταλήγει στο κέντρο της Γης, προκαλώντας σεισμική δραστηριότητα τέτοιου μεγέθους, λες και η Μητέρα Φύση αποφάσισε να ανακαινίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Η κίνηση των ηπείρων ωθεί τον Μάνι, τον Σιντ και τον Ντιέγκο στη θάλασσα, χωρίζοντάς τους από την υπόλοιπη παρέα. Ο Μάνι υπόσχεται στην Έλι ότι θα γυρίσει πίσω, αλλά δεν γνωρίζει πώς θα το καταφέρει. Χρησιμοποιώντας το παγόβουνό τους ως προχειροφτιαγμένο καράβι, το τρίο ξεκινά μια επική θαλάσσια περιπέτεια, που θα τους οδηγήσει σε ηρωικές πράξεις, πέρα από κάθε προηγούμενο. Στο μεγάλο αυτό ταξίδι της επιστροφής, έρχονται αντιμέτωποι με εξωτικά θαλάσσια πλάσματα, πειρατές και ανακαλύπτουν έναν νέο κόσμο. Όσο για τον Σκρατ, αυτή τη φορά, κυνηγάει το βελανίδι του σε μέρη που κανένας προϊστορικός σκίουρος δεν έχει βρεθεί ποτέ.
Σκηνοθεσία: Στιβ Μαρτίνο & Μάικ Θερμάιερ.
Ακούγονται οι φωνες των: Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Μαρίνα Τσιγονάκη, Γρηγόρης Πατρικαρέας.
Κατηγορία: Animation.
Διάρκεια: 88'.
Επίσημος Τίτλος: ICE AGE 4: CONTINENTAL DRIFT GR 3D.
Trailer: Ice Age 4: Continental Drift - Official Trailer.
Πόλη: Καρδίτσα.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Λάρισας: εδώ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Βόλου: εδώ & εδώ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Καρδίτσας: εδώ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των Τρικάλων: εδώ & εδώ.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.