Headlines News :

Πανθεσσαλική Milonga.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012 8:00 π.μ.

Vol.2

Στη Λάρισα.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012.

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εκδηλώσεων σε Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα, η Milonga ολοκληρώνει το ταξίδι της στη Θεσσαλία και ξεκινάει το νέο κύκλο της με αφετηρία πάλι την Λάρισα.

Καλεσμένοι μας αυτή την φορά είναι οι Πρωταθλητές Ευρώπης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορίνου της Ιταλίας 2011, GABRIEL y ELLI !!!!!!!!!!!

Η Πανθεσσαλική Milonga εκτός από τα προσκεκλημένα ζευγάρια, ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ και δίνει την ευκαιρία σε νέους αλλά και παλιούς επαγγελματίες χορευτές από όλη την Ελλάδα να παρουσιάσουν την δουλειά τους χορεύοντας δυο χορούς πριν το μεγάλο Show της βραδιάς.

Όσοι επιθυμούν και θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Ραφαήλ - Ζίλη: 6936706273

Gabriel Marino & Έλλη Καραδήμου.
Ο Gabriel Marino και η Έλλη Καραδήμου αποτελούν ένα χορευτικό δίδυμο του Αργεντίνικου Τάνγκο από το 2010.
Εκείνος Αργεντίνος χορευτής πού βρέθηκε στην Ελλάδα συμμετέχοντας σε παράσταση με αργεντίνικο χορευτικό θίασο κι εκείνη ηθοποιός πού τελικά αφέθηκε στη μαγεία τον αργεντίνικου Tango συνένωσαν τις δυνάμεις τούς και δημιουργούν μαζί. Τον Ιούλιο τον 2011 είχαν τη χαρά να στεφθούν Πρωταθλητές Ευρώπης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Τορίνο της Ιταλίας και να εκπροσωπήσουν την Ευρώπη στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό στο Μπουένος Άϊρες. Είχαν επίσης την τιμή να είναι φιναλίστ στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό του Τάνγκο στο Μπουένος Άϊρες και στις δύο κατηγορίες τον διαγωνισμού, tango salon και tango escenario. Το ζευγάρι χορογράφησε αλλά και αποτέλεσε το βασικό χορευτικό δίδυμο στην παράσταση "ΜΑLΑ JUΝΤΑ — Το τελευταίο Τάνγκο", σε σκηνοθεσία Εsther Αndre Gonzalez και καλλιτεχνική σύνθεση Έλλης Καραδήμου (Αθήνα, Θέατρο ΟΛΒΙΟ 2011). Η Έλλη και ο Γκαμπριέλ συνεχίζουν να διδάσκουν και να δίνουν χορευτικές παραστάσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, στην Ευρώπη και στο Μπουένος Άϊρες.

Περισσότερα νέα θα ανακοινωθούν σύντομα!!!!
Info:
Πανθεσσαλική Milonga. 
Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012, 10μμ. 
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.