Headlines News :

"Όλυμπος - Θεσσαλία - Ελασσόνα".

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 7:50 π.μ.

Με το βλέμμα προς το μέλλον.

Στην επόμενη ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012.

Διακεκριμένοι επιστήμονες αναλύουν τα δυνατά σημεία της Θεσσαλίας. Τη Θεσσαλία της προόδου, του πολιτισμού και των μεγάλων προοπτικών, επιχειρεί να παρουσιάσει το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», με προσκεκλημένους διακεκριμένους επιστήμονες του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, οι οποίοι και θα καταδείξουν την ανάγκη δημιουργίας του Branding Name της Θεσσαλίας, αναδεικνύοντας διεθνείς πρακτικές για την πρόοδο και την ανάπτυξή της, με το βλέμμα προς το μέλλον.

Και αυτό το επιχειρεί με την 6η κατά σειρά, ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, που θα παρουσιάσει την Τρίτη 18/ 9/2012, και ώρα 9.30 -10.50μμ, στο κανάλι «ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» με τον γενικό τίτλο: «Ελασσόνα 1912- 2012: 100 χρόνια Ελευθερίας». 

Προσκεκλημένοι στη ζωντανή αυτή εκπομπή θα είναι: 
1. Δρ. Δημ. Γούσιος - Καθηγητής Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας - Τμήμα Χωροταξίας και Περιβάλλοντος &
2. Δρ. Θεόδ. Μεταξάς - Οικονομολόγος - Λέκτορας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στην εκπομπή θα γίνουν παρεμβάσεις από εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Περιφέρεια, Δήμους, φορείς κ.ά). 

Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Κώστας Κυριλλίδης, την επιμέλεια VIDEO έχει ο εικαστικός Δημήτρης Λαπούσης, ενώ η όλη προσπάθεια υποστηρίζεται και από πολλά στελέχη του Δικτύου, αλλά και δεκάδες ανθρώπους των Γραμμάτων και των Επιστημών, που είναι στενοί συνεργάτες του Δικτύου. 

Σημειώνεται ότι στη σειρά των ζωντανών εκπομπών, ήδη, έχουν κληθεί σπουδαίοι επιστήμονες και θεσμικοί παράγοντες οι οποίοι και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, αναπτύσσοντας, ο καθένας από την σκοπιά του, θέματα που άπτονται της ιστορίας, αλλά και της αναπτυξιακής προοπτικής του Δήμου Ελασσόνας, αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλίας. Οι εκπομπές του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» θα συνεχιστούν, με την παρουσίαση των μεγάλων θεμάτων που απασχολούν τη Θεσσαλία, αλλά και αναδεικνύοντας διεθνείς πρακτικές για την πρόοδο και την ανάπτυξή της, με το βλέμμα προς το μέλλον. 

Το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» πήρε τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, ως μια εκδήλωση μνήμης, χρέους και τιμής προς την ιστορία και σε όλους αυτούς που θυσιάστηκαν, για να παραδώσουν στις νεώτερες γενιές, μια ελεύθερη και περήφανη Ελλάδα. Γι’ αυτό, δεν αρκείται να παρακολουθεί απλά τις εξελίξεις, αλλά προσπαθεί να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον. 

Πληροφορίες:
Κ. Σκριάπας, Πρόεδρος Δικτύου, 6974-881944 & diktioelassonas.gr
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.