Headlines News :

Ταινίες της Εβδομάδας (13- 19.09.2012)

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012 2:28 μ.μ.

Οι "κουμπάροι" φύγανε καβάλα στο κριάρι, 
"παρανόρμαν" ήρθαν μεταφυσικά,
χορεύοντας "επαναστατικά"...

Καλή κινηματογραφική βδομάδα...

Οι ταινίες και το πρόγραμμα παρακάτω αναλυτικά:

PARANORMAN, ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Ένα μικρό αγόρι, ο 11χρονος Νόρμαν, μοιάζει να είναι υπέρ του δέοντος επικοινωνιακό, δεδομένου πως δεν σταματά ποτέ να ακούει και να συνδιαλέγεται με κόσμο… ιδίως μάλιστα με το υπερπέραν και συγκεκριμένα με τους νεκρούς (φαντάσματα, ζόμπι, μάγισσες) που φαίνεται να τον προτιμούν ιδιαιτέρως. Μάλιστα, πολλές φορές, η παρέα του από το υπερπέραν είναι προτιμότερη από την ίδια του την οικογένεια που φαίνεται να τον θεωρεί, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, φρικιό. Όταν ο Νόρμαν καλείται να σταματήσει την κατάρα μιας κακιάς μάγισσας που απειλεί να ξυπνήσει τους νεκρούς από τον αιώνιο ύπνο, ολόκληρη η πόλη, αναγκαστικά, αναγνωρίζει τις μεταφυσικές του δυνάμεις και επαφίεται σε αυτές ώστε να σωθεί.
Σκηνοθεσία: Κρις Μπάτλερ, Σαμ Φελ
Ακούγονται οι φωνες των: Αρσένιου Χαλκιόπουλου, Νικόλα Λαμπαδαρίδη, Γιώργου Ματαράγκα, Φοίβου Ριμένα, Ινώς Στεφανή, Ανδρέα Ευαγγελάτου, Τέτας Κωνσταντά, Χριστίνας Κουτσουδάκη
Κατηγορία: Animation
Διάρκεια: 85'
Επίσημος Τίτλος: PARANORMAN GR 3D

Trailer: Paranorman.


STEP UP REVOLUTION 4.
Η Έμιλι, η κόρη ενός πλούσιου επιχειρηματία, φτάνει στο Μαϊάμι με τη φιλοδοξία να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια. Ερωτεύεται τον Σον, έναν νεαρό που είναι αρχηγός μιας μοντέρνας ομάδας χορού που κάνει απρόβλεπτα χάπενινγκ. Η ομάδα ονομάζεται ΜΟΒ και προσπαθεί να κερδίσει ένα διαγωνισμό χορού για να βρει χορηγό, σύντομα όμως ο πατέρας της Έμιλι απειλεί να αγοράσει την ιστορική γειτονιά των ΜΟΒ για να την απαλλοτριώσει, διώχνοντας χιλιάδες ανθρώπους από την περιοχή τους. Η Έμιλι μαζί με τον Σον και τους ΜΟΒ θα πρέπει ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε οι χορευτικές τους εμφανίσεις να γίνουν κινήσεις διαμαρτυρίες, διαφορετικά κινδυνεύουν να χάσουν το όνειρό τους: να παλέψουν για έναν ανώτερο σκοπό.

Σκηνοθεσία: Σκοτ Σπιρ
Πρωταγωνιστούν:
Ράιαν Γκούζμαν,Κάθριν ΜακΚόρμικ, Πίτερ Γκάλαχερ, Μίσα Γκάμπριελ, Κλιοπάτρα Κόουλμαν
Κατηγορία:
Μιούζικαλ
Διάρκεια:
99'
Επίσημος Τίτλος:
STEP UP REVOLUTION 4 (3D)

Trailer: STEP UP 4 Revolution.


ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ.
Ο Douglas Quaid έχει εγκλωβιστεί σε μια βαρετή ζωή: δουλεύει στη γραμμή συναρμολόγησης ενός εργοστασίου και είναι παντρεμένος με τη Lori, μια πανέμορφη γυναίκα που αγαπάει τόσο ώστε να έχει επαναλαμβανόμενα όνειρα με άλλη. Πολύ σύντομα επιζητά να αποδράσει, έστω και νοητικά, από την μάταιη καθημερινότητα του κι επισκέπτεται τη Rekall μια εταιρεία που θα μετατρέψει το όνειρο του να ζήσει ως μυστικός πράκτορας σε πραγματική ανάμνηση. Όμως κάτι πηγαίνει εντελώς στραβά κι ο Douglas βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Η αστυνομία τον κυνηγάει, το ίδιο και η σύζυγος του, ενώ η μόνη του σύμμαχος είναι μια αγωνίστρια της Αντίστασης. Η γραμμή μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας θολώνει και η τύχη ολόκληρου του κόσμου κρέμεται από τον Quaid που έχει μόλις ανακαλύψει ποιος πραγματικά είναι, ποια γυναίκα πραγματικά αγαπάει και ποια είναι η πραγματική του αποστολή.
Σκηνοθεσία: Λεν Γουάιζμαν
Πρωταγωνιστούν: Κόλιν Φάρελ, Κέιτ Μπεκινσέιλ, Τζέσικα Μπίελ, Μπράιαν Κράνστον
Κατηγορία: Επιστημονικής Φαντασίας
Διάρκεια: 120'
Επίσημος Τίτλος: TOTAL RECALL

Trailer: Total Recall.


ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ 3: ΟΙ ΦΥΓΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Η γνωστή και μη εξαιρετέα παλιοπαρέα του Ζωολογικού Κήπου, που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, αγωνίζεται και σε αυτήν την ταινία, προκειμένου να φτάσει… (πού αλλού;) στη Νέα Υόρκη!!! Ο Άλεξ το λιοντάρι, ο Μάρτι η ζέβρα, ο Μέλμαν η καμηλοπάρδαλη και η Γκλόρια ο ιπποπόταμος ακόμα προσπαθούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και φυσικά, από την τρίτη αυτή απόπειρά τους, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λεμούρια, ο Βασιλιάς Τζούλιαν, ο Μορίς και οι ανεκδιήγητοι, αλλά τρισχαριτωμένοι, τζέιμς μποντικού ύφους Πιγκουίνοι!!!
Έτσι, όλοι μαζί ταξιδεύουν ανά την Ευρώπη, έχοντας βρει και την τέλεια κάλυψη,: ένα τσίρκο σε περιοδεία το οποίο, μάλιστα, οι φίλοι μας φτιάχνουν στα μέτρα τους, δηλαδή σε στιλ Μαδαγασκάρης! Στο κατόπι τους βρίσκεται η δαιμόνια αστυνομικός Σαντέλ Ντι Μπουά που τους καταδιώκει, ελπίζοντας να εμπλουτίσει τη συλλογή της και με ένα κεφάλι λιονταριού!
Σκηνοθεσία: Τομ ΜακΓκαρθ, Έρικ Ντάρνελ, Κόνραντ Βέρνον
Ακούγονται οι φωνές των: Σπύρου Ζουπάνου, Γεράσιμου Γενατά, Πέτρου Δαμούλη, Κατερίνα Γκιργκίς, Θάνου Καλλίρη, Φώτη Πετρίδη, Θανάση Κουρλαμπά, Ορέστη Ανδρεαδάκη
Κατηγορία: Κινούμενα Σχέδια
Διάρκεια: 93'
Επίσημος Τίτλος: MADAGASCAR 3: EUROPE'S MOST WANTED GR.
TrailerMadagascar 3: Europe's Most Wanted Trailer.


Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που ο Μπάτμαν εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα. Στη συνείδηση του κόσμου θεωρήθηκε από ήρωας, φυγάς. Έχοντας κατηγορηθεί για το θάνατο του εισαγγελέα Χάρβεϊ Ντεντ, ο Σκοτεινός Ιππότης θυσίασε τα πάντα για ό,τι ο ίδιος και ο Επίτροπος Γκόρντον ήλπιζαν ότι ήταν καλύτερο για το κοινό καλό. Για ένα διάστημα, η εγκληματική δραστηριότητα μειώθηκε δραστικά στην Γκόθαμ Σίτι, και πολλοί πίστεψαν ότι αυτό οφειλόταν στο νόμο που είχε εισάγει ο Ντεντ. Όμως, όλα θ’ αλλάξουν με την άφιξη μιας παμπόνηρης διαρρήκτη, η οποία διαθέτει μυστηριώδη ατζέντα. Πολύ πιο επικίνδυνη, όμως, είναι η εμφάνιση του Μπέιν, ενός τρομοκράτη του οποίου τα αδίστακτα σχέδια για την Γκόθαμ, ωθούν τον Μπρους να βγει από την αυτοεξορία του. Αλλά ακόμα κι όταν φορέσει και πάλι τη στολή του, ο Μπάτμαν ίσως να μην καταφέρει να τον σταματήσει.
Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ
Πρωταγωνιστούν: ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΜΠΕΪΛ, ΑΝ ΧΑΘΑΓΟΥΕΙ, ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ, ΜΑΡΙΟΝ ΚΟΤΙΓΙΑΡ, ΜΑΙΚΛ ΚΕΪΝ, ΤΖΟΖΕΦ ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΛΕΒΙΤ, ΓΚΑΡΙ ΟΛΝΤΜΑΝ, ΜΟΡΓΚΑΝ ΦΡΙΜΑΝ
Κατηγορία: Περιπέτεια
Διάρκεια: 164'
Επίσημος Τίτλος: THE DARK KNIGHT RISES.
Trailer: THE DARK KNIGHT RISES.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: εδώ.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.