Headlines News :

A night to remember...

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012 7:56 π.μ.


Μια μουσική βραδιά με Rock ηχόχρωμα και όχι μόνο παρουσιάζει ο Καλοκαιρινός ΜΥΛΟΣ 1927 την Τρίτη 31 Ιουλίου στις 21:30.

Με τους Λύτρα Γιάννη (Ηλ. κιθάρα), Σειτο Κώστα (Μπάσο), Χριστώνη Ιωάννη (Φωνή), Xαμπιπη Κώστα (Τύμπανα), Χριστώνη Αναστάσιο (Φωνή - Ηλεκτρικοακουστική κιθάρα), Χαμπιπη Γιωργο (Πλήκτρα) και τη μοναδική Eliz από τους Wild Kitten.

H μουσική σκηνή "Μύλος 1927" είναι κοντά σας ολόκληρο το καλοκαίρι... Ένας καταξιωμένος χώρος, όπου η πολυετή παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, η διασκέδαση και η ποιότητα, όχι μόνο συμβαδίζουν, αλλά έχουν βρει και ανταπόκριση από ένα ευρύ κοινό, το οποίο δεν εξαντλείται μόνο στο κοινό της Λάρισας.


Η ψυχαγωγία και ο πολιτισμός, στη μουσική σκηνή «Μύλος 1927» συνυπάρχουν, γι’ αυτό κι εμείς δημιουργικά και ανήσυχα σ’ αυτούς τους "χαλεπούς καιρούς" θα συνεχίσουμε, επενδύοντας στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ανάπτυξη του τόπου μας, με μια σειρά συναυλιών από αγαπημένους καλλιτέχνες, κρατώντας το λαϊκό χαρακτήρα με προσιτές τιμές, αποδεικνύοντας ότι μπορούμε να συμβάλλουμε σ’ αυτή.

Η αγαπημένη σε όλους μας μουσική σκηνή «Μύλος 1927», δίκαια γνωστή τόσο για το πλήθος των καλλιτεχνών που έχει φιλοξενήσει μέχρι σήμερα, Ελλήνων και ξένων, όσο κυρίως για την ποιότητα των μουσικών φυσιογνωμιών που άφησαν συγκεκριμένα γνωρίσματα σε ό,τι αφορά στις βραδινές εξόδους των Λαρισαίων σας καλεί να ταξιδέψετε στα μουσικά μας μονοπάτια.


be there...!


info:
A night to remember...
Τρίτη 31 Ιουλίου 2012, 9:30μμ.
Καλοκαιρινός ΜΥΛΟΣ 1927 
Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.