Headlines News :

Πανθεσσαλική Milonga.

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 2 Ιουνίου 2012 7:47 π.μ.

Τρίτη της στάση, τα Τρίκαλα.

Η Πανθεσσαλική Milonga συνεχίζει το ταξίδι της!!!!!
Τρίτη της στάση τα Τρίκαλα, Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 στο Ananti City Resort!!!!!
Σας περιμένουμε όλους σε μια Open Air Milonga δίπλα στην πισίνα, με υπέροχη πανοραμική θέα που αγκαλιάζει όλο το Θεσσαλικό κάμπο!

Για άλλη μια φόρ
α βάζουμε την καλή μας διάθεση, σε έναν υπέροχο χώρο με 2 υπέροχα ζευγάρια. Και τα 2 ζευγάρια που επιλέξαμε για να κοσμήσουν αυτή την εκδήλωση έχουν εξαιρετική δράση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό!

Η βραδιά της Πανθεσσαλικής Milonga στα Τρίκαλα θα ξεκινήσει δυναμικά με ένα 3ωρο σεμινάριο All Levels (Τεχνική Ανδρών και Γυναικών, Γύροι, Milonga) από τους δάσκαλους ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΛΟΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΡΟΙΣΚΟΥ στη Σχολή χορού Lets Dance The Dancing Academy, πεζόδρομος Ασκληπιού 3, Τρίκαλα, τηλ.επικοινωνίας 24310 78455 και 6970096718.

Τους είδατε να χορεύουν στην Πανθεσσαλική της Λάρισας, σας μάγεψαν, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να τους δείτε και να διδάσκουν.

22:00-23:00 ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ από Παναγιώτη Καράμπουλα και Χριστιάνα Σαρασίδου στο Ananti City Resort πριν την έναρξη της Milonga 

23:00 ΕΝΑΡΞΗ MILONGAS 

00:00 SHOW από Παναγιώτη Καράμπουλα και Χριστιάνα Σαρασίδου

ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΑΛΟΚΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΡΟΙΣΚΟΥ:
Όντας από τα πρώτα ζευγάρια στο χώρο, έχουν συμβάλει στη διάδοση και την εξέλιξη της ελληνικής τάνγκο σκηνής μέσα από τη δημιουργία χορευτών και δασκάλων, τη συμμετοχή και τη διοργάνωση παραστάσεων, σεμιναρίων και χορευτικών βραδιών (milongas). Εδώ και πολλά χρόνια διδάσκουν με το ίδιο πάθος σε πολλές ελληνικές πόλεις και τα τελευταία χρόνια έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν στην Ιταλία, τη Γαλλία, την Τουρκία, τη Βουλγαρία και τη Γερμανία ως προσκεκλημένοι χορευτές και δάσκαλοι σε σεμινάρια και σημαντικά φεστιβάλ τάνγκο (F.I.T.A., Tangomagia, tanGoToistanbul, Ankara Tango Festival, From Tango To The World, Meditango, Athens Tangofestival, Tangocamp, Tangogreece festival, κ.α). Το Σεπτέμβριο του 2011 δημιούργησαν το δικό τους χώρο, το TangoFix.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΣΑΡΑΣΙΔΟΥ
Ο Παναγιώτης Καραμπούλας ξεκίνησε την εκπαίδευση του ως χορευτής στην ηλικία των 9 ετών.Ύστερα από χρόνια ενασχόλησης με διάφορα είδη χορού, πολεμικών τεχνών και μουσικών σπουδών αφοσιώθηκε στο tango με το οποίο ήρθε σε πρώτη επαφή το 2003. Το 2005 ταξίδεψε στο Buenos Aires όπου παρακολούθησε μαθήματα με μερικούς από τους σπουδαιότερους δασκάλους εκεί.
Επίσημα άρχισε να παραδίδει μαθήματα tango το 2005 και έκτοτε έχει εργαστεί σε τουλάχιστον 15 σχολές ανά την Ελλάδα και έχει λάβει μέρος σε πολλά φεστιβάλ ως δάσκαλος και χορευτής.Επίσης, έχει προσκληθεί να διδάξει και να χορέψει σε Ευρώπη και Η.Π.Α (Chicago, Amsterdam, De Hague, Riga).

Η Χριστιάνα Σαρασίδου ήρθε σε επαφή με το χορό το 1992. Σπούδασε classic ballet, contemporary dance και jazz και αποφοίτησε το 2005 από την State School of Dance in Athens, Greece. Έργάζεται ως δασκάλα contemporary dance and performer στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Το 2007 ξεκίνησε να ασχολείται με το tango παρακολουθώντας μαθήματα με το Λουκά Μπαλόκα και τη Γεωργία Προίσκου (tangoFIX, Athens). Παράλληλα πήρε σεμιναριακά μαθήματα σε διαφορα festival όπως αυτό της Madova και του Tangocamp. Επίσης έχει συμμετασχει ως performer στην παρασταση 24hours tango. 

Ο Παναγιώτης και η Χριστιάνα δουλεύουν μαζί από το Δεκέμβριο του 2011

Η διδασκαλία τους επικεντρώνεται κυρίως στην κατανόηση από τους μαθητές του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα, βασισμένο στις αρχές του tango σε συνδυασμό με την ερμηνεία της μουσικής και τον αυτοσχεδιασμό, με τελικό στόχο να βρουν το δικό τους προσωπικό στυλ.

Τους ευχαριστούμε θερμά για τη χαρά που μας δίνουν!!!!!!

Συντονιστές διοργάνωσης : Rafail-Zili Tango

Συνδιοργανωτής σε αυτή τη διοργάνωση είναι η σχολή χορού Let's Dance The Dancing Academy (Τρίκαλα)

Υπόλοιποι συνδιοργανωτές αλφαβητικά :
Let's Dance The Dancing Academy (Τρίκαλα)
Loco Tango-eros (Λάρισα)
New Dance Club Larissa (Λάρισα)
Puerto Del Tango (Βόλος)
Tango-Club Karditsa (Καρδίτσα)
Tango en la Sal (Aλμυρός)
Περισσότεροι συνδιοργανωτές ….coming soon!!!

Τηλ Επικοινωνίας: 6944722258, 6936706273 Rafail-Zili Tango

Εδώ και πολύ καιρό υπήρχε μόνο σαν ιδέα. Τώρα πλέον η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ MILONGA είναι γεγονός. 4 Πόλεις, Σύλλογοι-Σχόλες-Ομάδες Tango Argentino από κάθε πόλη, συμμετέχουν για ένα κοινό σκοπό: τη διάδοση του Tango Argentino στην εκάστοτε πόλη και την ανάδειξη του Tango στη Θεσσαλία. Ήρθε ο καιρός να είμαστε όλοι για έναν και ένας για όλους, να γνωριστούμε, να χορέψουμε, να ονειρευτούμε!!!!!!! Η Πανθεσσαλική Milonga θα διοργανώνεται σχεδόν κάθε μηνά, σε διαφορετική πόλη, με διαφορετικούς συνδιοργανωτές.


info:
3η Πανθεσσαλική Milonga.
Ananti City Resort,
Τρίκαλα.
Σάββατο 9 Ιουνίου 2012, 10μμ.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.