Headlines News :

Ρεκόρ πωλήσεων για το βιβλίο της E.L. James

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 30 Ιουνίου 2012 7:49 π.μ.


Το ερωτικό ή μάλλον γεμάτο από περιγραφές σεξουαλικού περιεχομένου, βιβλίο «τσέπης» της Βρετανίδας συγγραφέα E. L. James είναι πλέον ένα από τα πιο ευπώλητα μυθιστόρήματα για ενήλικες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρονται και στην ιστοσελίδα του BBC το «Fifty Shades of Grey» σημείωσε πωλήσεις ενός εκατομμυρίου αντιτύπων μέσα σε 11 εβδομάδες, ξεπερνώντας το ρεκόρ του συγγραφέα Dan Brown, που το βιβλίο του «Ο Κώδικας Da Vinci» είχε σημειώσει αντίστοιχες πωλήσεις, σε 36 όμως εβδομάδες.
Το ερωτικό μυθιστόρημα – πρώτο μέρος μιας τριλογίας – «έσπασε» επίσης και το εβδομαδιαίο ρεκόρ πωλήσεων βιβλίων τσέπης (με 397.889 αντίτυπα) που κατείχε αρχικά η J.K. Rowling, με το βιβλίο της «The Tales of Beedle the Bard», το οποίο το 2008 είχε πουλήσει – μέσα σε μια εβδομάδα - 367.625 αντίτυπα.
Η συνέχεια του μυθιστορήματος της E.L. James «Fifty Shades Darker» πούλησε 245,801 αντίτυπα, ενώ το «Fifty Shades Freed» πούλησε 212,832 αντίτυπα στο διάστημα της περασμένης εβδομάδας. Το «Fifty Shades of Grey» είναι, προς το παρόν, το 32ο πλέον ευπώλητο βιβλίο από τη χρονιά που θεσπίστηκε ο θεσμός των ρεκόρ, το 1998. Όπως ενημέρωσαν τον Τύπο οι υπεύθυνοι του εκδοτικού οίκου Random House, ανάλογη εμπορική επιτυχία με αυτή του τυπωμένου βιβλίου σημείωσε και το ηλεκτρονικό βιβλίο της James. Και παρ'όλο που ο ακριβής αριθμός των ηλεκτρονικών πωλήσεων δεν έχει επιβεβαιωθεί, το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Amazon αναφέρει ότι και οι ηλεκτρονικές εκδόσεις του μυθιστορήματος έχουν σημειώσει ως τώρα αντίστοιχες πωλήσεις με αυτές των τυπωμένων εκδόσεων, αφού το «Fifty Shades of Grey» είναι το πρώτο e-book με πωλήσεις ενός εκατομμυρίου αντιγράφων.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.