Headlines News :

Cycle by the sea!

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012 7:48 π.μ.


Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τα γκρουπάκια Ποδηλάτες Λάρισας, Viva la bicicletta και Περιφερειακοί Περιαστικοί Ποδηλάτες σας καλούνε στα παράλια του Νομού Λάρισας και στα παράλια της Νότιας Πιερίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΩΝ CYCLE BY THE GREEK SEA.

Α.ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ:
Ξεκινάμε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Ιουνίου 2012 στις 18.00 από την γνωστή πλατεία με το δροσερό συντριβάνι (πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος) με προορισμό τον Αγιόκαμπο.

Όσες και όσοι θέλουν θα πάνε ποδηλατώντας, οι υπόλοιποι μπορούν να ξεκινήσουν με τα αυτοκίνητά τους στα οποία θα μεταφέρουν τα ποδήλατά τους.

Όσες και όσοι πάνε ποδηλατώντας θα συνοδεύονται από δύο αυτοκίνητα υποστήριξης εφοδιασμένα με σχάρες ποδηλάτων για κάθε ενδεχόμενο.

Το ραντεβού όλων μας είναι στις 21.00 στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο Golden Beach, που βρίσκεται λίγο πριν το λιμάνι του Αγιοκάμπου.

Μετά την απαραίτητη ξεκούραση θα ακολουθήσει νυκτερινή βόλτα σε όλον τον παραλιακό δρόμο και μετά διασκέδαση όπου αποφασίσουμε.

Την διαμονή του την αποφασίζει ο καθένας μόνος του. 

Την επόμενη μέρα το πρωί στις 9.00 βρισκόμαστε στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο Golden Beach, που βρίσκεται λίγο πριν το λιμάνι του Αγιοκάμπου.

Από εκεί αρχίζουν οι βόλτες στην ευρύτερη περιοχή, βόλτες που θα είναι διάφορες και κατάλληλα προσαρμοσμένες στις ικανότητες και στις επιθυμίες όλων των συμμετεχόντων.

Ακολουθούν βουτιές στη θάλασσα σε όποιο μέρος μας αρέσει.

Αναχώρηση για Λάρισα το απόγευμα τις Κυριακής στις 18.00, με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η άφιξη.

B. ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΟΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ:
Την Δευτέρα 4/6/2012 δίνουμε ραντεβού με τα ποδήλατά μας στην πλατεία του Ο.Σ.Ε. της Λάρισας στις 10:15.

Παίρνουμε τον προαστιακό (όπου επιτρέπονται τα ποδήλατα),ο οποίος αναχωρεί στις 10:45, και κατεβαίνουμε στη Λεπτοκαρυά με προορισμό όλων μας τις παραλίες του Νέου Παντελεήμονα, της Σκοτίνας, της Λεπτοκαρυάς και της Γρίτσας Λιτοχώρου.

Οι πιο αθλητικοί μπορούν να συνεχίσουν μέχρι το Λιτόχωρο ή και μέχρι την Κατερίνη, αν θέλουν, ενώ οι υπόλοιποι μπορούν να χαρούν τις παραλίες της περιοχής και τα μαγαζιά τους.

Δεν χρειάζεται να υπάρχει άγχος καθώς θα πηγαίνουμε με τέτοιο ρυθμό ώστε να ακολουθούν όλοι, άλλωστε εκδρομή κάνουμε.

Επιστροφή ότι ώρα χορτάσουμε την θαλασσινή αύρα. Άλλωστε προαστιακός υπάρχει συχνά.

ΟΔΗΓΙΕΣ:
Και στις δύο βόλτες μας καλό είναι να έχετε μαζί σας το μαγιώ σας και μια πετσέτα θάλασσας, ένα σακίδιο ώμου με αρκετό νερό, ένα μπουφανάκι αντιανεμικό σε περίπτωση που φυσάει, ένα μπλουζάκι για να αλλάξετε, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, καπέλο, αν και καλό είναι να έχετε κράνος, και φωτογραφική μηχανή!

Η εφεδρική σαμπρέλα και η τρόμπα ποδηλάτου είναι απαραίτητες.

Καλό μας τριήμερο.

info:
Από τα γκρουπάκια Ποδηλάτες Λάρισας, Viva la bicicletta. 
Σάββατο 2 Ιουνίου 2012, 6μμ, Αγ. Βησσαρίωνα.
Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012, 10:15πμ, ΟΣΕ.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.