Headlines News :

Black fate...

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 9 Μαΐου 2012 7:51 π.μ.

+ Black juju.
Live at Stage Club, Ήρας & Φιλίππου, Λάρισα.
Κυριακή 13 Μαίου 2012, 9μμ.

BLACK FATE:
Οι BLACK FATE ξεκίνησαν το 1990 παίζοντας κύριος διασκευές αλλά και δικά τους κομμάτια το 1992 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους DEMO που τιτλοφορήθηκε ως DEMO του μήνα στο METAL HAMMER δυο χρόνια μετά το δεύτερο DEMO (A PIECE OF DREAM) άφησε ακόμα καλύτερες κριτικές από τα έντυπα της χώρας αλλά και όχι μόνο. Μετά από μια παύση αρκετών χρόνων κυκλοφορούν το πρώτο άλμπουμ (UNCOVER) από την ελληνική secret port records το 2000 και δυο χρόνια μετά κυκλοφορεί το (A PIECE OF DREAM) που περιέχει τα δυο πρώτα demos.
To 2007 κυκλοφορεί ένα promo cd με 3 νέα τραγούδια που αποτελούν οδηγό για την κυκλοφορία του (DELIVERANCE OF SOUL) το 2009 που είναι και το τελευταίο δημιούργημα των BLACK FATE.Η σύνθεση της μπαντας αποτελείτε από τους: Βασίλη Γεωργίου φωνή, Νίκο Τσιντζιλωνη ντραμς, Gus Drax κιθάρα, Βασίλη Λιακο μπάσο.

Black Juju:
Οι Black Juju είναι ένα νέο συγκρότημα και σχηματίστηκαν στις αρχές του 2011. Τα μέλη τους όμως γνωρίζονται μεταξύ τους πολλά χρόνια αφού όλοι συμμετείχαν σε πολύ σημαντικά rock και metal συγκροτήματα τις τελευταίες 2 ή και 3 δεκαετίες. Πολλοί τους αναγνωρίζουν σαν ένα μείγμα από τους παλιότερους In Vain και τους Dorian Gray... Μελος της ο Πάνος Δημητρίου, πατέρας του μέταλ στην πόλη της Λάρισας, από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες του χώρου σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη, ενεργό μέλος της Ελληνικής σκηνής εδώ και 25 χρόνια, ένας χαρισματικός πραγματικά τραγουδιστής αλλά και performer αλλά και φυσικός ηγέτης των θρυλικών Denial Price.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.