Headlines News :

Σταμάτης Κραουνάκης live...

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 7:47 π.μ.


 «Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΣΤΟ «ΜΥΛΟ 1927»
One man show
Πέμπτη 5 Απριλίου, 10 μμ.


“55 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ» LIVE
“55 ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΝΟΤΟ – ΠΕΣ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗ»

«Η κρίση θέλει τέχνη με όπλο τα τραγούδια» υποστηρίζει ο Σταμάτης Κραουνάκης μέσα από μια γενέθλια μουσική παράσταση που διανύει νικηφόρα τον φετινό δύσκολο χειμώνα , με μια σειρά πολύ επιτυχημένων παραστάσεων σε ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΝΟΤΟ.
Ο Κραουνάκης με αποσκευή 30 χρόνια τραγούδια και τωρινά φρέσκα τρελαμένα από τη ζωή, θα ρολάρει στη σκηνή σε δημιουργικό οίστρο, θα εκθέσει και θα αποδεσμεύσει όλο το μηχανισμό του, δημιουργώντας το καινούριο του παιχνίδι. Ένα πιάνο γεμάτο από τα τραγούδια που εδώ και τρείς δεκαετίες παρακολούθησαν και συντρόφευσαν τις ζωές μας.
Το «55» είναι η κατά Σταμάτη περιπέτεια της ζωής, της τέχνης, του Έρωτα, η κωμωδία του ζην και του ευ ζην. Μ’αυτά της σιγουριάς τα υλικά και με συνοδοιπόρους την ‘’Βanda di stelle’’ μπάντα των Αστεριών (πιάνο-πλήκτρα Δημήτρης Οικονομίδης, κιθάρα Αλέξης Βέργης, μπάσο Δημήτρης Γιαλαμάς, ντράμς-κρουστά Νίκος Βαργιαμίδης) και τη νέα τραγουδίστρια Ελευθερία Πάτση, ο Κραου τα σπάει για πάρτη του και για πολλούς πολλούς φίλους του οι οποίοι φέτος καλούνται να είναι εκείνοι που θα μοιραστούν μαζί του τραγούδια - λόγια και μικρόφωνο. 



ΚΕΦΙ – ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΝΤΙΔΟΤΑ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΟΥΜΠΑΣ!!!! 



Μία μουσική παράσταση εφ’όλης της ύλης με τον Σταμάτη Κραουνάκη στη μουσική σκηνή «ΜΥΛΟΣ 1927» την Πέμπτη 5 Απριλίου & ώρα 22.00 Τηλ. Κρατήσεων 2410256404



Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.