Headlines News :

Παρουσίαση βιβλίου...

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 1 Απριλίου 2012 7:49 π.μ.


Με τη συγγραφέα Χρυσάνθη Καραϊσκου.

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου διοργανώνεται ανοιχτή εκδήλωση με θέμα την Προστασία του Περιβάλλοντος για τα παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας της πόλης μας:
Σήμερα, Κυριακή 1 Απριλίου του 2012 στις 11.30 π. μ. στην Αίθουσα εκδηλώσεων ΟΥΗΛ του Δήμου Λαρισαίων - Κουμουνδούρου και Ανθίμου Γαζή γωνία.
Οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Χρυσάνθης Καραϊσκου για την ανακύκλωση «ΔΩΣ΄ΜΟΥ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ» των εκδόσεων "ΔΙΑΠΛΑΣΗ".

Το παραμύθι θα αποδοθεί σε μελοποιημένη δραματοποίηση του από την Παιδαγωγό κα Τσακίρη Λητώ και τους μαθητές του Νηπιαγωγείου της με την συμμετοχή των μουσικών κας Χρύσας Χαλέπα και κας Βάλιας Σπαθάρα.
Θα προλογίσει ο Περιβαλλοντολόγος κος Στέργιος Παπαευθυμίου με ενημερωτική παρουσίαση για την ανακύκλωση και το περιβάλλον.
Όλα τα παρευρισκόμενα παιδία θα κάνουν Εικαστικό Εργαστήρι και θα ξεναγηθούν σε Έκθεση Ανακυκλώσιμων Υλικών
Η εκδήλωση έχει Ελεύθερη Είσοδο και υλοποιείτε με την ευγενή συνεισφορά του Δήμου Λαρισαίων στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων στον τομέα της Περιβαλλοντικής Αγωγής με τίτλο "Σώστε τη γη μας - είναι το σπίτι μας" , του Νηπιαγωγείου "ΛΗΤΩ" με την συμβολή της Παιδικής HELMEPA. 
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.