Headlines News :

Διακρίσεις στον 1ο μαθητικό διαγωνισμό ποίησης...

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 1 Απριλίου 2012 7:51 π.μ.


Με δύο βραβεία, 1ο στην κατηγορία ζωγραφικής/κολάζ για ομαδική εργασία μαθητών Γυμνασίου και 2οστην κατηγορία κατασκευών για ομαδική εργασία μαθητών Δημοτικού, διακρίθηκε για μια ακόμη φορά το Ελεύθερο Εργαστήρι Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα.
Πρόκειται για τη συμμετοχή του στον Πανελλήνιο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό που διοργάνωσε το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης και το Οίκαδε (εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την τράπεζα Κύπρου)· θέμα του διαγωνισμού ήταν «Η γειτονιά που θα ήθελα…».
Οι μαθητές του Εργαστηρίου εξέφρασαν, μέσα από τη ζωγραφική και τις κατασκευές, το όραμά τους για τη γειτονιά που επιθυμούν να έχουν· η φαντασία, η ευαισθησία και η τεχνική τους ενθουσίασαν την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού η οποία και βράβευσε την προσπάθεια τους.
Το Ελεύθερο Εργαστήρι με την εικοσιπενταετή πείρα του στο χώρο της εικαστικής αγωγής στη Λάρισα παρέχει στους μαθητές του εκτός από αισθητική παιδεία και κοινωνική ευαισθητοποίηση απέναντι στα προβλήματα της καθημερινότητας. 
Οι ομάδες που διακρίθηκαν είναι:
1ο βραβείο στην ομαδική ζωγραφικής Γυμνασίου: Ζάχου Γεωργία, Ιακωβάκη Αλεξάνδρα, Καψάλη Μαρία, Ρώιμπα Κατερίνα, Σταυρομήτρου Ελένη.
Υπεύθυνος καθηγητής: Λάσκαρης Αστέριος
2ο βραβείο στην ομαδική Δημοτικού: Ζησοπούλου Ευαγγελία, Νέλλα Κωνσταντίνα,  Ντεούδη Αθανασία,       Ντετοομ Ιωήλ, Ορφανάκη Μαρία, Περδικογιάννη Βικτωρία, Σπηλιοπούλου Κατερίνα, Χατζοπούλου Αθανασία
Υπεύθυνη καθηγήτρια: Αναστασία Γιαλαμά.


Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.