Headlines News :

O κόσμος στο... ΔΡΟΜΟ...

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 4:53 μ.μ.

Χορηγός Επικοινωνίας ArtandCity.

Τόπος: Οδός Παπακυριαζή (πίσω από τα Δικαστήρια)
Χρόνος: 21/01/2012, ώρα 1 και κάτι το μεσημέρι

... κι ενώ περπατάω ανέμελος στο κέντρο της πόλης κοιτάζοντας βιτρίνες, που λεφτά άλλωστε για αγορές, δίνεται το σύνθημα!!! ΜΟΥΣΙΚΗ!!!

... κι αμέσως μια ομάδα νέων από το πουθενά γίνεται ένα με τους περαστικούς και γεμάτοι κέφι χορεύουν σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης... Χορεύουν, γελούν, χειροκροτούν και ο κόσμος τους παρακολουθεί ενθουσιασμένος, τραβούν φωτογραφίες, κοντοστέκονται, μικρά παιδιά που θέλουν κι αυτά να συμμετάσχουν, να γίνουν ένα με την ομάδα, ένα με την προσφορά αγάπης κι ανθρωπιάς, άνθρωποι κάθε ηλικίας σηκώνονται από τα τραπέζια που πίνουν τον καφέ τους και επικροτούν την προσπάθεια!!! 
Κι όπως ξαφνικά ξεκίνησαν όλα, έτσι ξαφνικά και τελείωσαν, η ομάδα καταχειροκροτήθηκε και χάθηκε στο πλήθος, καθημερινοί άνθρωποι, απλοί περαστικοί, που στην καρδιά τους όμως καίει ακόμα η φλόγα της προσφοράς...

Κι όλα αυτά φυσικά, στα πλαίσια του 3ου Φιλανθρωπικού Φεστιβάλ Λάρισας και του 1ου Πανελλαδικού Μαραθώνιου Χορού, που θα γίνει σήμερα (σχετικά μπορείτε να διαβάσετε στο blog μας, καθώς το Art and City από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε το όλο εγχείρημα!)
Φυσικά θερμά συγχαρητήρια να δώσουμε στη Σοφία Κούστα (SK PR Boutique Agency) που είχε την ιδέα και την οργάνωση καθώς και σε όλους τους συνεργαζόμενους φορείς: Σ.Μου.Θ., SalsaYsueño DanceProd, Lets Dance Larissa's Dance Team, Σχολή Χορού Νίκη Τηγανιτάκη-Λυτροκάπη, Zouburlesque Cast, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Τομέας Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών.




Μοιραστείτε το :

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ !!! ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ !

    ΘΩΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζουμε πάντα να γίνονται τέτοια πράγματα. Γιατί αν βρούμε τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Ευχαριστούμε Θωμά για το σχόλιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.