Headlines News :

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!!!!!!

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 3:53 μ.μ.


ΣΗΜΕΡΑ…. ΣΑΒΒΑΤΟ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!!!!!!

1ος Πανελλαδικός Μαραθώνιος Χορού 2012
“Χορεύοντας για καλό σκοπό”
“Dancing for a good cause”
στα πλαίσια του
3ου Φιλανθρωπικού Φεστιβάλ “ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα”

Ημερομηνία: Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012
Χώρος: Queen's Bar Restaurant, Λάρισα
Ώρα έναρξης: 7μ.μ.

Χορηγός Επικοινωνίας ArtandCity.


Ο 1ος Πανελλαδικός Μαραθώνιος Χορού «Dancing for a good cause» - «Χορεύοντας για καλό σκοπό» θα ξεκινήσει σήμερα Σάββατο και ώρα 7μ.μ. στο Queen’s Bar Restaurant, στην πόλη της Λάρισας.


Ο Μαραθώνιος φέτος εντάσσεται στα πλαίσια του 3ου Φιλανθρωπικού Φεστιβάλ Λάρισας και θα στηρίξει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο αποτελεί πρότυπο για όλη την Ελλάδα. Έχει δημιουργηθεί για να παρέχει δωρεάν βασικά είδη πρώτης ανάγκης και άλλα προϊόντα σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν πολυμελείς οικογένειες, άνεργοι, μοναχικά άτομα και μηνιαίως εξυπηρετούνται περίπου 500 οικογένειες, με 700 αιτήσεις σε αναμονή μέχρι στιγμής.

Φέτος δεν θα υπάρξει κόστος συμμετοχής, αλλά οι διαγωνιζόμενοι που θα συμμετέχουν στο Μαραθώνιο Χορού πρέπει να φέρουν μια γεμάτη σακούλα με προϊόντα (αλεύρι, γάλα, ζάχαρη, ζυμαρικά, λάδι, μαρμελάδα, ντοματοπελτές, ρύζι, φρυγανιές, όσπρια, κονσέρβες) που θα ενισχύσουν τη συλλογή προϊόντων για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λαρισαίων, στα πλαίσια του Φιλανθρωπικού Φεστιβαλ “Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα”. Οι πολίτες που θέλουν να συμμετέχουν με την παρουσία τους έχουν την δυνατότητα επίσης να φέρουν προϊόντα στη «ΚΙΒΩΤΟ» που θα υπάρχει στο χώρο του γηπέδου καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ και να στηρίξουν το σκοπό.

Σε ένα θετικό φορτισμένο κλίμα οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να χορέψουν, να εκφραστούν, να χαρούν και να υποστηρίξουν φιλανθρωπικό σκοπό χορεύοντας στον 1ο Πανελλαδικό Μαραθώνιο Χορού. Η συμμετοχή στο μαραθώνιο κρίνει το επίπεδο αντοχής και όχι τις χορευτικές ικανότητες των διαγωνιζομένων.

Εκδήλωση 21.01.12 (Restaurant-Bar Queens)


6.30μμ: Όσα ζευγάρια θα διαγωνιστούν πρέπει να λάβουν τον αριθμό τους από τη γραμματεία και να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής.

7.00μμ: Έναρξη εκδήλωσης (με λήξη όταν μείνει το τελευταίο ζευγάρι)

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού θα επιτρέπεται σε όποιον θέλει από το κοινό να χορέψει και να συμμετέχει στις ομαδικές δράσεις που θα γίνουν στο χώρο.


Βραβεία
Το 1ο, 2ο και 3ο ζευγάρι θα βραβευτούν και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό συμμετοχής.
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ: 2μερο στο ΞΕΝΩΝΑ ΕΝΑΣΤΡΟΝ, Πηλίου
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ: 1 μήνα μαθήματα χορού από SalsaYsueño DanceProd
3o ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ: Τραπέζι για 4 άτομα από το QUEENS Bar-Restaurant

Οι ενδιαφερόμενοι (συμμετέχοντες και χορηγοί) μπορούν επικοινωνήσουν με τους: Σοφία Κούστα (sophia.koustas@gmail.com/6944.910584),  Αντώνης Τζίμας (salshiro@hotmail.com/6934.171720) και Χρήστο Παπαθανασίου (6972.806627).

Συνεργαζόμενοι φορείς: Σ.Μου.Θ., SalsaYsueño DanceProd, Lets Dance Larissa's Dance Team, Σχολή Χορού Νίκη Τηγανιτάκη-Λυτροκάπη, Zouburlesque Cast, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Τομέας Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών

Χορηγοί Επικοινωνίας μεταξύ άλλων και το
Αrt and the City

Xορηγοί εκδήλωσης: QUEENS Bar-Restaurant, Ξενώνας «ΕΝΑΣΤΡΟΝ», Γυμναστήριο My Gym, Chroma Print, Cinema Video Club

Δημιουργία σποτ: Little Room Recordings
Επιμέλεια και Σχεδιασμός Εντύπων: Έρη Βογιατζάκη

Ιδέα & Οργάνωση
: SK PR Boutique Agency
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.