Headlines News :

SALSA PARTY στο Queen's B.R.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012 12:11 μ.μ.


Το 2011 μπορεί να φεύγει αλλά το 2012 έρχεται πιο δυναμικό και γεμάτο εκπλήξεις να μας διασκεδάσει με άρωμα Καραϊβικής. Ένα Salsa Party ορόσημο για όλη τη Θεσσαλία με άξονα τη λατινοαμερικάνικη κουλτούρα, τη μουσική και το χορό αποτελεί μία πολύ ευκαιρία ώστε να περάσουμε ένα ιδιαίτερο βράδυ!

Ο εκπληκτικός χώρος και η φιλοξενία του Queen's B.R. (1ος όροφος A.E.L F.C. ARENA) σε συνδυασμό με τη μαγευτική ατμόσφαιρα, προσφέρουν μια ιδανική επιλογή απόδρασης κάνοντας το βράδυ του Σαββάτου στις 7 Ιανουαρίου 2012 ξεχωριστό! 

Οι SALSA Y SUEΝO και το γυμναστήριο MY GYM σας προσκαλούν στο 1ο ξέφρενο πάρτυ της χρονιάς να χορέψετε και να απολαύσετε τους ρυθμούς της Λατινικής Αμερικής από την Κούβα, το Πουέρτο Ρίκο μέχρι την Αργεντινή και την Αγκόλα.
Το ταξίδι ξεκινά στις 22:30 και συνοδεύεται με πολλές εκπλήξεις! Στην επιμέλεια του ήχου θα βρίσκονται οι καλλίτεροι και πιο αναγνωρισμένοι dj´s στην Ελλάδα οι οποίοι έχουν καταφέρει επάξια να παίξουν στο εξωτερικό σε διοργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας. 
Οι Dj Stefanos Beatz Da Drums (Λάρισα), Dj Estelio ‘el social’ (Βόλος) και ο Dj Tazz (Θεσσαλονίκη) θα μας χαρίσουν ένα υπέροχο βράδυ στο οποίο οι πρωταγωνιστές θα είμαστε όλοι μας. 
Μια βραδιά φτιαγμένη τόσο για χορευτές όσο και για κόσμο που θέλει να απολαύσει κάτι διαφορετικό υπό τη συνοδεία καλοκαιρινής μουσικής και όχι μόνο.
Είσοδος ελεύθερη!
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.