Headlines News :

MAMACITA ON FIRE...

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 1 Μαΐου 2012 7:53 π.μ.

Χορηγός Επικοινωνίας artandcity.gr 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η παρέα της έρχονται στη Λάρισα, με πολλή διάθεση και καινούρια τραγούδια.
ΜΥΛΟΣ 1927, Γεωργιάδου 53, Λάρισα.
Σάββατο 5 Μαίου 2012, 10μμ.
Είσοδος 8€ με ποτό.


Oι ταλαντούχοι Mamacita On Fire ξεκινάνε την καλοκαιρινή τους περιοδεία και υπόσχονται ανατρεπτικές rock βραδιές με επιρροές από hip hop, funk και soul μουσικές. 

Το Σάββατο 5 Μαίου οι Mamacita On Fire θα εμφανιστούν στο ΜΥΛΟ 1927 στη Λάρισα για μία μουσική παράσταση με μία λίστα γνωστών κομματιών “μιξαρισμένα” και διασκευασμένα με τον δικό τους ιδιαίτερο ήχο με σκοπό να προσφέρουν στο κοινό μια ανεβαστική, χορευτική εμπειρία.
Οι Mamacita On Fire γεννήθηκαν το 2010 και είναι μια παρέα που την ενώνει η party διάθεση και χαρακτηρίζεται από την έντονη σκηνική παρουσία.
Η μπάντα αποτελείται από 6 μέλη με γνήσια μουσική παιδεία και rock ακούσματα. Τη δυναμική Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τον Μc Fu Mad Row, τον George T. Ahas Ligno στα πλήκτρα, το Θοδωρή Σταυριανό στο μπάσο, τον Tony Stone στα drums και τον Carlos E. Perez στην κιθάρα - ένα από τους πιο καταξιωμένους παραγωγούς-DJ και μουσικούς στην Ελλάδα.
Οι Mamacita On Fire ήδη αποτελούν το νέο «talk of the town» και υπόσχονται επιβλητική ατμόσφαιρα, ανατρεπτική και πρωτοποριακή διάθεση, καθαρός ήχο, οι δυνατές κιθάρες και μια εναλλαγή από rock, hip hop και soul/rn’b ακούσματα. 
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.