Headlines News :

5η πανελλαδική ποδηλατοπορεία...

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 1 Μαΐου 2012 7:54 π.μ.


Δευτέρα 7 Μαϊου 2012, 10:00μμ.

Το γκρουπάκι Ποδηλάτες Λάρισας και το γκρουπάκι Viva la Bicicletta ξεκινάνε να οργανώνουν την 5η πανελλαδική ποδηλατοπορεία. Η συνάντηση είναι την Δευτέρα 7 Μαϊου στις 22.00 στην πλατεία Αγίου Βελισσαρίου. Όσοι περισσότεροι έρθετε τόσο καλύτερη δουλειά θα κάνουμε.
Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη διαφήμιση της πορείας στην πόλη, στη σωστή χάραξη της διαδρομής, στη περιφρούρησή της και στο κλείσιμο των δρόμων για να περάσει αυτή από υπεύθυνα άτομα με ευγενική συμπεριφορά τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στους οδηγούς αυτοκινήτων που θα περιμένουν στις διασταυρώσεις. Επίσης θα συζητηθεί η απαγόρευση κάθε είδους λόγων στην πλατεία, μικροφωνικών και τηλεβόων, και γενικότερα κάθε προσπάθεια αυτοπροβολής. Η εκδήλωση γίνεται για να βγούμε χιλιάδες ποδηλάτες εκείνη τη μέρα στην πλατεία και για κανένα άλλο λόγο. Επίσης θα γίνει μια προσπάθεια να δυναμώσει κι άλλο ο πυρήνας μας από ενεργούς ποδηλάτες που θέλουν να στηρίξουν την δράση των γκρουπ Ποδηλάτες Λάρισας και Viva la bicicletta.

Σας περιμένουμε όλους τη Δευτέρα για να καταφέρουμε να βγάλουμε χιλιάδες ποδήλατα στους δρόμους ζητώντας καλύτερες συνθήκες μετακίνησης!
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.